Právník Friml promluvil: Rozvod Pilarové byl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Právník Friml promluvil: Rozvod Pilarové byl...

S Janem Kolomazníkem žila až do své smrti.
S Janem Kolomazníkem žila až do své smrti. (Kateřina Kalibánová / Aha)

Tohle v knížce známého právníka Karla Frimla (86) Žil jsem s justicí nenajdete. Friml se zmiňuje o různých kauzách včetně té, kdy zastupoval rodinu Rotreklů, když Dara Rolins (48) srazila v roce 2010 Jindřicha Rotrekla (†63), a ten potom zemřel. O tom, jak rozváděl Evu Pilarovou (†80) a Jaromíra Mayera (78), ale ani zmínka.

V případě zpěvačky se prý Friml cítí být stále vázán mlčenlivostí. „Nicméně jsem rád, že se tehdy podařilo, aby se rozešli slušně. Aby se dohodli,“ přiznal advokát, že vztahy byly značně napjaté.

Pilarovou pohřbili ke Gottovi! A nová kniha o Bohdalové!

Video se připravuje ...

O svatbě blonďaté hvězdy hudebního nebe a uhrančivého tmavovlasého zpěváka informovala všechna tehdejší média. Nevěsta a ženich nazpívali hit Rozhoupej zvony nad námi a ten jim zněl i ve francouzské metropoli na konzulátu, kde si řekli ano.

„Brali jsme se romanticky v Paříži za velké pozornosti okolí. Rozváděli jsme se velice potichu v Dejvicích,“ říkávala potom Pilarka se svým černým humorem. Velká láska vydržela jen 14 měsíců. „Nehodili se k sobě,“ přiznává po letech Karel Friml. Eva si ho zvolila jako právního zástupce, protože se dobře znali, měl přestavěnou kovárnu nedaleko její chalupy, která je nyní na prodej. „Nebyl to muž pro ni,“ říká diplomaticky Karel.

Přesnější důvod je, že Mayer žárlil na slávu a úspěch své ženy, která už tehdy měla doma Zlatého slavíka. „Nepatřili k sobě povahově, Eva by tehdy ocenila větší možnost mužské opory,“ dodává opatrně právník. Nicméně i jeho zásluhou se Eva a Jaromír po rozvodu odebrali do vyhlášené čínské restaurace ve Vodičkově ulici, kde si v míru a poklidu řekli sbohem nad talířem černých vajec, které Eva zbožňovala.

Vdovec po Pilarové prodává milovanou chalupu. A Janda otevřeně o infarktu

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.