Smutné 106. narozeniny maminky Pilarové: Bez Evičky a oslavy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smutné 106. narozeniny maminky Pilarové: Bez Evičky a oslavy

Eva Pilarová s maminkou Františkou
Eva Pilarová s maminkou Františkou (Foto: Helena Štefanová)

Maminka oblíbené zpěvačky Evy Pilarové, která po vleklých zdravotních problémech zesnula v březnu loňského roku, se dožila na rozdíl od své dcery neuvěřitelných sto šesti let. Oslavu ale Františka Bojanovská odmítla.

Necítila se prý totiž dobře. „Teta raději odpočívala, ta vedra ji zmohla,“ prozradila Aha! Evina sestřenice Helena Štefanová (76). Sešli se tedy alespoň s praneteří, neteřemi a synovcem a alespoň na dálku oslavenkyni připili. Pochopitelně při té příležitosti zavzpomínali i na Evu Pilarovou, která už je déle než rok na „pravdě Boží“.

Pilarová: Proč mi každý připomíná věk? Mně je to fuk!

Video se připravuje ...

Paní Bojanovská si ale prý na pompézní oslavy nepotrpěla nikdy. Byla skromná a při oslavě kulaté stovky se údajně odmítala i fotografovat. „To se nehodí. Jsem obyčejný člověk. Věk není má zásluha,“ bránila se. Přesto prý jedna dosud nepublikovaná fotografie vznikla.

Vdovec po Pilarové prodává to nejcennější! A šokující okolnosti smrti Vodňaského

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5182409
27. 6. 2021 • 07:39

A kolik je takových lidí ? Mně zemřelo 6 sourozenců na rakovinu a důchodu se nedožili, ačkoliv už k němu měli blízko, ale celý život život poctivě pracovali. Takže plácáte nesmysly...děláte, jako kdyby se u nás běžně dožívali lidé tolika let. Navíc tito lidé jako Gott, paní Eva atd, vždy poctivě platili státu nemalé daně, žádná konta ve Švajcu..Tak si ty hloupé výpady nechte. Není jejich vina, že volíme politiky, kdy je všechno jinak kvůli jejich neschopnosti.

mikima2
26. 6. 2021 • 18:08

Jo, to je ten kapitalismus, po kterém jsme tak toužili. A bude hůř.

ginkognito
26. 6. 2021 • 16:12

Radši sem něco podobného nepište! Lidi mají svých starostí dost a zvláště ti, kteří budou muset dělat pomalu do 70, si nedovedou představit, že existují lidi, kteří jsou 50 let v důchodě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.