Všechno je jinak! PILAROVOU ULOŽÍ KE GOTTOVI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Všechno je jinak! PILAROVOU ULOŽÍ KE GOTTOVI!

Eva Pilarová a Karel Gott
Eva Pilarová a Karel Gott (Foto ara)

Celoživotní přátelé se sejdou i po smrti. Evu Pilarovou (†80) uloží vdovec Jan Kolomazník (68) nakonec do hrobu na hřbitově na pražských Malvazinkách, kde už sní věčný sen Karel Gott (†80). Původní nabídku města Brna, aby zpěvačka spočinula na zdejším čestném pohřebišti, Kolomazník odmítl.

Přemýšlel o tom hodně dlouho. Nakonec se rozhodl, že potřebuje mít lásku svého života pohřbenou v Praze. „Je to pro mne velká dálka. Jsem úplně sám, nemám vůbec nikoho a chci za Evou chodit často. Navíc už ani neřídím, neměl bych se tam jak dostat,“ svěřil Honza Aha!. Zašel na správu hřbitova a je spokojený. Vyšli mu s pochopením vstříc. „V čase Dušiček mám konečně klid v duši i já,“ oddechl si Kolomazník.

Od zpopelnění zpěvačky letos v březnu se od urny neodloučil. Neuměl si proto vůbec představit, že by ostatky byly uloženy přes dvě stě kilometrů daleko. „Pořád si s ní povídám, potřebuju ji mít blízko sebe,“ říká. Samota na něj stále doléhá, čas ještě nic nezhojil. Na Malvazinkách má navíc hrob také kamarád Slavíka a Evy, muzikant Rudolf Rokl (†55). V současné době spřádá Honza finální plán, jak bude hrob vypadat. „Věřím, že už brzy Evičku uložíme. Bude to pro mne už čtvrtý pohřeb. První měla ještě u boromejek, druhý na Strahově v kostele, pak se s ní loučili v Brně a tohle bude skutečně poslední cesta,“ uzavírá Jan.

Vzpomínkový koncert na Evu Pilarovou a Karla Gotta se odehrál v Brně.

Video se připravuje ...

Narodili se 26 dní po sobě, zemřeli 166 dní po sobě

Karel Gott (14. 7. 1939 – 1. 10. 2019) rád říkal, že když přišel na svět, Bůh mu za 26 dní seslal z nebe Evu (9. 8. 1939 – 14. 3. 2020), aby tu nebyl tak sám. Ve filmu Kdyby tisíc klarinetů spolu zazpívali v roce 1965 nesmrtelný duet Je nebezpečné dotýkat se hvězd. V roce 2018 ho přezpívali na CD. „Jsem vždy moc rád, když si mohu s Evou připomenout slavné hity z éry Semaforu,“ řekl na křtu Gott, kterého Pilarová na onen svět následovala za 166 dní. Zemřela na selhání ledvin. Evu měla ráda celá zpěvákova rodina. Vdova Ivana Gottová (44) byla s matkou Blankou na soukromém rozloučení u boromejek a Blanka Krejčí pak ještě doprovodila Jana Kolomazníka na akci na počest Evy v Brně.

Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mnamko
29. 10. 2020 • 16:09

By ma zaujimalo preco sa neda danu blaznivu zensku nahlasit

mnamko
29. 10. 2020 • 16:06

hanainge du bis arschrlog,inac sa ti nefa ani napisat.Nevies sa zmierit stym ze taky konsky ksich nemohol p.Gott ani vidiet.Kdekolvek na koncerte ta zbadal,tak sa mu nozik vo vacku otvsral.Celozivotne otravna fanaticka

pinkfloyd23455
29. 10. 2020 • 15:09

Bože co ty seš za vymastenou kur..vu to svět neviděl!! Tvá zlost závist a celková hnusota z tebe musí dělat hodně nešťastný ho člověka !! Nech té čert pro tvý dobro brzy sebere z tohoto světa!!

hanainge
29. 10. 2020 • 14:51

Ivana Macháčková i její matka Blanka nebyli na rozloučení s Evou Pilarovou a Ivana Macháčková není vdova, protože Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka i na PC a Karel Gott zakázal Ivaně Macháčkové jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože Ivana Macháčková byla drsná a chovala se jako d’abel! Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám.

Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.