Setkání po lepidlu na penisu! Nepobili jsme se, tvrdí bývalka Šteindlera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Setkání po lepidlu na penisu! Nepobili jsme se, tvrdí bývalka Šteindlera

Milan Šteindler
Milan Šteindler (David Kundrát)

Manželství herce Milana Šteindlera (64) se ke konci neslo ve znamení bouřlivých momentů, které vyústily v několik vzájemných nařknutí. A že by se jednalo o klasické tahanice a osočování, se říct zrovna nedá…

Takové drama by si u herce a režiséra Milana Šteindlera dovedl představit jen málokdo! Manželská krize mezi ním a manželkou vyústila v roce 2008, kdy padala ostrá obvinění, nad nimiž člověk dokáže leda kroutit hlavou. Podle webu eXtra,cz ho manželka tehdy nařkla z toho, že v Den dětí zbil v té době šestnáctiletého Olivera (30), což tehdy potvrdil i samotný syn. Tento ostrý výrok spustil kaskádu drsných prohlášení, která mohla mít mnohem horší následky.

Šteindler zase olej do ohně přilil tím, že na syna podal trestní oznámení. Na jednu rodinu příliš svárů najednou... Jenomže tím to neskončilo. Manželku totiž navíc nařkl z toho, že mu poleptala penis lepidlem, a stal se tak obětí domácího násilí. Rázem manželka vznesla u soudu obvinění, že měl Milan napadat a obtěžovat jejich dceru. Ačkoli se to může zdát k nevíře, nakonec se před 6 lety rozvedli. Ba co víc, sem tam dojde k událostem, při nichž se opět sejdou.

Herec Milan Šteindler (64) po bouřlivém rozvodu a následném rozchodu přiznal Blesku: Mám novou partnerku!

Video se připravuje ...

Naposledy se viděli ku příležitosti premiéry třetího dílu Vorlovy série Cesta. Jak zhodnotila tento sraz bývalá manželka Milana Šteindlera? „Potkali jsme se na premiéře filmu Cesta domů a nepobili jsme se tam. Za mě to tím pádem bylo celkem úspěšné setkání,“ uvedla s nadhledem pro výše zmíněný web Jana Šteindlerová. „Sami se úplně nepotkáváme. Ale jsme mezi sebou v klidu a respektujeme se. Člověk se musí dívat dopředu a nesmí vytahovat staré hříchy. To by ho otrávilo jako rakovina,“ vysvětlila uvědoměle. V závěru dodala, že i děti se za touto krušnou dobou již neohlíží a s otcem mají dobré vztahy.

Pánský klub Milana Šteindlera: Jsme partička mužů závislých na sexu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.