Seznamovací drama Milana Šteindlera: Odepsala mu Angličanka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Seznamovací drama Milana Šteindlera: Odepsala mu Angličanka!

Premiéra filmu Mstitel: Milan Šteindler
Premiéra filmu Mstitel: Milan Šteindler (profimedia)

Moderní seznamování se přes mobilní aplikaci si vyzkoušel i herec a režisér Milan Šteindler (65) a jeho příběh je dost úsměvný. Herci se po založení profilu ozvala dáma z Anglie, která si ho po pár vyměněných písmenkách chtěla hned vzít...

Kdo nikdy nezabrousil na seznamku, jako by nebyl. Oblíbeného herce přemohla zvědavost a jednu takovou aplikaci si do mobilu nainstaloval. A začaly se dít věci...

Anglická dáma

„Kamarádka mi kdysi doporučila, jak se báječně seznámila přes jednu aplikaci, tak jsem si ji stáhl, abych věděl, jak to funguje. Dal jsem si tam profil a přihlásila se mi jedna anglická dáma, což už bylo samo o sobě pozoruhodné,“ začal Aha! vyprávět Milan, jehož postava si v novém filmu Pánský klub se ženami píše právě na seznamce, ovšem za účelem sexu. Což ve skutečnosti nebyl hercův záměr.

Milan Šteindler alias Eda z Pánského klubu radí, jak udržet chtíč na uzdě

Video se připravuje ...

Chtěla vyreklamovat

Celou situaci bral Milan samozřejmě s nadhledem, ale zajímalo ho, co z oné záhadné ženy »vyleze«. „Velmi záhy mi pak začala psát, že mě má ráda, že jsem jí velmi sympatický a poslala mi fotky svého syna. Psala mi, že je vojenskou lékařkou v jedné africké zemi, kde probíhají nepokoje. Popisovala, jak je to tam velmi tvrdý a že by se odtamtud chtěla dostat,“ pokračoval Šteindler neuvěřitelnou historku. Poprosila ho, aby jejímu nadřízenému napsal, že si ji chce vzít, aby ji odtamtud vyreklamoval. „Tak jsem si říkal, aha, to začíná být zajímavé! A napsal jsem jí, ať mi pošle kopii svého pasu, že to pro takové případy vyžadují naše úřady. A už se neozvala,“ ukončil Milan se smíchem své vyprávění.

Raději tváří v tvář

Milan po zkušenostech z internetové seznamky vyznává raději přímé oslovení žen tváří v tvář, ale tahle historka v něm zůstane už navždy. „Možná by stálo za to vědět, koho bych si vlastně bral,“ smál se herec, jež mimo film Pánský klub exceluje také ve zbrusu novém představení After Life v Divadle Na Jezerce.

Milan Šteindler: Solidaritu respirátorem jsem vyjádřil nechtěně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.