ROZVOD STOLETÍ: Miss má víc peněz než královna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

ROZVOD STOLETÍ: Miss má víc peněz než královna!

Bohatší, nežli já?
Bohatší, nežli já? (ARA)

Královny krásy si obvykle přijdou na slušné peníze, ovšem majetek britské miss z roku 1988 je jako z říše snů. Po rozvodu se švýcarským magnátem má Kirsty Bertarelliová (50) na kontě víc než britská panovnice Alžběta II. (95)!

Kirsty se po kariéře miss dala zkraje milénia na dráhu popové zpěvačky, hlavně se ale provdala za švýcarského byznysmena Ernesta Bertarelliho (56). Letos v létě se ale dohodli na rozvodu a v rámci vyrovnání jí se skřípěním zubů vyplatil celkem 10,5 miliardy korun!

Kráska si přišla k balíku

Misska Pavelková dva roky bez manžela: Vyhrála boj o syna, ale rozvod stále není u konce!

Video se připravuje ...

Přišla k balíku

Kirsty navíc vlastní dům u Ženevského jezera za 1,5 miliardy Kč a chatu ve švýcarském lyžařském středisku Gstaad o hodnotě 240 milionů, celkem má tedy jmění ve výši více než 12 miliard. „Vyrovnání bylo velkorysejší, než muselo být. Nechtěli dlouhý a vleklý soudní spor,“ sdělil rodinný přítel bývalého páru. Osobní jmění britská královny přitom experti odhadují na necelých 11 miliard korun! (hodnota jejího impéria je pak odhadována na 2,1 bilionu Kč).

Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.