Rolins si pěkně šplhla u fanoušků: Takhle se to dělá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rolins si pěkně šplhla u fanoušků: Takhle se to dělá

...
... (Moje zdraví)

Zpěvačka Dara Rolins (48) se jako drtivá většina celebrit setkala s kritikou. Nicméně v poslední době má čím dál tím více příznivců, kteří ji vychvalují až do nebes. Čím to je?

V minulosti byla situace kolem zpěvačky Dary Rolins (48) dost kontroverzní. Drtivá většina jejích sledujících na sociálních sítích ji zahrnovala kritikou. Moc hubená, moc svalnatá, moc estetických úprav. V posledních dnech se ale karta otáčí a Rolins z toho má obrovskou radost.

Dara Rolins šokuje: Na galavečer dorazila v luxusní teplákovce!

Video se připravuje ...

Začala totiž zveřejňovat přirozenější fotky, ukazuje se bez make-upu, a to je jejím fanouškům sympatické. U jejích snímků se to proto jen hemží slovy chvály. „Daro, čas nezastavíš. Nevím, kolik máš úprav na svém těle, ale přesto tě považuji za ženu, která se nemá za co stydět. Jsi žena, jak má být,“ zněl jeden komentář od fanynky. „Stále vypadáte jako malá holčička,“ připojil se další fanoušek.

Sama Rolins se netají tím, že sem tam nějakou úpravu využije. Pokud to ženě dodá sebevědomí, není na tom podle ní vůbec nic špatného. Také dbá na zdravý životní styl a cvičí.

Jak se zdá, Rolins má hejtrů čím dál tím méně, i když pořád se najde někdo, kdo si rád rýpne. Ale to už zpěvačka bere s nadhledem.

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.