Rolins děsí fanoušky! Co to má s tváří? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rolins děsí fanoušky! Co to má s tváří?

Královna filtrů Dara
Královna filtrů Dara (Instagram)

Dara Rolins (49) září štěstím! Láska k Pavlovi Nedvědovi (49) očividně dělá divy! Hitem Instagramu ale i tak nejsou společné zamilované snímky, nýbrž Dařin nos. Za tuhle fotku sklidila solidní výsměch!

Filtry jsou dobrá věc. Nesmí se to s nimi ale přehánět, pak taky můžete mít namísto pěkné reprezentativní fotky z ostudy kabát, tak jako Dara Rolins„Právě si při pohled na ni říkám, jestli jsem toho nevypila hodně,“ nešetřila ji jedna ze sledujících, která si všimla, že má Rolinsová zjevně zdeformovanou tvář a nebyla jediná. „To snad nejste vy. Proč to děláte, máte úplně jiný obličej! Méně je někdy více, to si pamatujte,“ připsala bez skrupulí další.

Co ten nos?

Herečka Petra Nesvačilová konečně promluvila, jak to má s muži!

Video se připravuje ...

Zdá se, že tohle Rolins opravdu nevychytala! Škoda jen, že jde o fotku, na které představuje svůj nový parfém, který navíc pojmenovala po krásné dceři Lauře. Jak vidno, propagci tak úplně nepomohla!

Dara Rolins: Vánoce slavím na etapy! První budou s Matějem...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
koloman
16. 1. 2022 • 10:49

Křivohubka už si není vůbec podobná to už není Dara Rolins to je nafouklá obotoxovaná slepice která si o sobě myslí jak je úžasná

xoxo
15. 1. 2022 • 11:20

Asi má dozpíváno - na co řeší vzhled a postavu, když umělecky uvadla Žije z minulosti i když to by bylo na diskuzi. Jako dítě spala s chlapama z branže, pak zabila člověka, její záliba v sexu a penězích je známá. No nevím, jestli jí v nakopnutí kariéry pomůže kopačka, kafemlejnek a bystroň v jednom, Nedvěd...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.