Noční řádění Šebrleho: S CIZÍ ŽENOU V CIZÍM POKOJI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Noční řádění Šebrleho: S CIZÍ ŽENOU V CIZÍM POKOJI!

Divočák Roman Šebrle opět ve »Varu«: Nejdřív něžnosti na ulici a pak… S blondýnkou na hotel!
Divočák Roman Šebrle opět ve »Varu«: Nejdřív něžnosti na ulici a pak… S blondýnkou na hotel!  (David Kundrát, Martin Hykl)

Zdá se, že z jeho laškování s cizími kráskami na festivalu už se pomalu, ale jistě stává tradice. Co bývalý olympijský desetibojař a současný primácký moderátor Roman Šebrle (47), toho času v rozvodovém řízení s manželkou Evou (45), vyváděl ve Varech tentokrát?

Fotografové deníku Aha! ho zastihli, jak si ve čtyři ráno vede na hotel neznámou blondýnku! A nebyli sami...

Šebrle měl na sobě elegantní černý oblek, jeho blonďatá přítelkyně pro změnu vyzývavý černý top s výstřihem, černé boty na podpatku a přes sebe bílé sako. Po příchodu studené fronty totiž byla v noci na pátek v lázeňském městě zima, rtuť teploměru tam ukazovala sotva 10 stupňů. Promrzlá slečna se do bývalého desetibojaře neustále zavěšovala a sem tam se o něj i opírala. Stejnou cestu měli ještě s druhou dvojicí, kterou opět tvořil elegantně oděný golfista Lukáš Tintěra a kráska na vysokých podpatcích. V tomto případě to ale byla brunetka. 

Šebrle mluví o rozvodu, manželka to popírá. A Krampol se loučil se životem

Video se připravuje ...

Všichni pak společně dorazili k hotelu, kde chvíli trvalo, než se podařilo otevřít dveře a dostat se dovnitř. Recepce karlovarských hotelů totiž přešly kvůli nedostatku personálu na systém, že po osmnácté hodině většinou nefungují. Už ubytovaní hosté si otevírají sami, ti noví si vyzvedávají klíče či karty od pokojů ve venkovních trezorech. Brunetka vypadala, že už jí z krásných bot pořádně bolí chodidla, tak se opírala o zeď. A co mezitím dělali Šebrle a jeho blondýnka? Měli k sobě tuze blízko a vypadalo to, že si vyměňují něžnosti a oba si to užívají. Co se dělo, když do hotelu dorazili, už vědí ale samozřejmě jen oni dva.

Hrozí exmilence Felixe problémy s finančákem? A hříšná noc Šebrleho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
10. 7. 2022 • 09:27

Budiž mu to přáno. Ať si užívá života. Děti už má velké, je čas splodit další a vylepšit genofond českého národa.

picoda
9. 7. 2022 • 09:44

milan59
9. 7. 2022 • 07:22

No ještě že tam ve 4h ráno byli ti ÚŽASNÍ agenti 008 a všechno ZDOKUMENTOVALI ,jinak by tomu nikdo neuvěřil .To fakt musí být děsná makačka,takhle přes noc vydržet s tajným šmírováním .........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.