Seznámení kvůli tragédii: Začátky Šebrleho a Evy byly kruté | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Seznámení kvůli tragédii: Začátky Šebrleho a Evy byly kruté

Roman Šebrle s manželkou Evou
Roman Šebrle s manželkou Evou (Tonda Tran, Mária Rušinová, Karel Kopáč, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Lenka Hatašová)

Začátek jejich vztahu by se dal přirovnat ke smutnému ale zároveň romantickému filmu. Roman Šebrle (47) se dal se svou stále ještě manželkou Evou (45) dohromady po velké tragédii.

Než se Eva (45) seznámila s Romanem (47), randila s nadějným atletem Martinem Šimůnkem. Ten se ale své hvězdné kariéry nedočkal. „Tři roky náš Martin chodil s Evou. Byla to láska jako hrom, Eva už u nás bydlela asi tři roky.Můj syn byl atlet, běhal krátké tratě. V roce 1997 odjela celá širší reprezentace na soustředění do Vysokých Tater. Můj syn se tam zabil v autě. Roman byl u té nehody jako první, takže to celé viděl,“ svěřila se Mirkova maminka v pořadu 13. komnata.

Šebrle se po 21 letech rozvádí! A Etzler nemůže sám dýchat

Video se připravuje ...

Po tragédii pojila Romana s Evou stejná bolest a jeden druhému byli oporou. Z té se časem vyklubala láska. „Dlouho jsem se bál jít k těm rodičům. Ne bál, ale bylo mi to nepříjemné, protože jsem paní Šimůnkovou neznal. Jednou jsem se tam odhodlal, seznámil se s ní a vlastně jsem zjistil postupem času, že je to naprosto fantastická ženská,“ pronesl Šebrle. Jejich manželství sice začalo na pevných základech, ale po 21 letech ztroskotalo na nevěrách.

Roman Šebrle: Dva Silvestry už se mi povedlo prospat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
22. 5. 2022 • 12:49

Ano správně soudruzi redaktóři,Šebrleho je přece podle vzoru soudceHO.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.