Šebrleho láska v ohrožení? Tohle musí vydržet... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šebrleho láska v ohrožení? Tohle musí vydržet...

Roman Šebrle a jeho krásná přítelkyně Lenka.
Roman Šebrle a jeho krásná přítelkyně Lenka. (Blesk)

Po rozchodové bouřce Romana Šebrleho (47) a jeho ženy Evy se, zdá se, vyčasilo. Jeho stále ještě zákonná manželka přestala zapírat krizi a blížící se rozvod a podle slov moderátora se schyluje k poklidné dohodě. Jenže. Ze slov uznávaného psychologa Jeronýma Klimeše to vypadá, že ještě není vyhráno. 

„Už je to opravdu jen formalita, už máme rozsudek na malou, která je nezletilá. A další stání bude rozvod. Ten už by i byl za námi, kdyby nebyl srpen a dovolené. Skutečně je to jen detail. Máme spolu dvě děti, o které se budeme starat na sto procent. Ať už manželka, nebo já. Tam nebude nikdy konflikt. Jsme dohodnutí a řešíme to jako rozumní lidé. Myslím si, že se nebudeme nikdy hádat,“ sdělil oblíbený moderátor hlavních zpráv Šebrle v pořadu Showtime. Že je zaděláno na klid potvrdil i tím, že už do společnosti vyvedl novou známost. Sympatická blondýnka se objevila po jeho boku i na premiéře filmu Jan Žižka

Šebrle s novou partnerkou na premiéře Žižky: Dostala jsem moc málo času!

Video se připravuje ...

Ze slov psychologa Jeronýma Klimeše je ale zřejmé, že nyní se budou muset všichni účastníci, včetně nové přátelkyně Šebrleho, obrnit. „Když chce člověk odejít z takového vztahu, tak kultivovaní lidé se rozchází a oba dva mají pocit, že na tom prodělali. Právě nezralost se projevuje tím, že jeden z těch partnerů chce, aby mu ten druhý vynahradil veškerou bolest a veškeré věci, které s tím souvisejí. Domluva je správná, ale neznamená, že oba to nevnímají tak, že jsou na tom hůře, než by si zasloužili,“ upozornil na možné problémy, které ještě mohou nastat pro ŽivotvČesku.cz. Dodal však, že kultivovaní lidé oproti těm, co jsou nevyzrálí, ten pocit dokáží vydržet. 

Mlžící Roman Šebrle: Zapletl se do otázek na manželku a rozvod!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
9. 9. 2022 • 17:02

Geniální češtin,opravdu "ŠebrleHO?" To je odle vzoru soudceHO?

veselabublinka
9. 9. 2022 • 16:30

Přítelkyně Lenka je opravdu moc hezká, ale má čtyři děti a to je opravdu velký závazek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.