Rozvod Šebrleho je na spadnutí, ale... NEČEKANÉ KOMPLIKACE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rozvod Šebrleho je na spadnutí, ale... NEČEKANÉ KOMPLIKACE

Roman Šebrle promluvil o rozvodu.
Roman Šebrle promluvil o rozvodu. (instagram, archiv Blesku)

Soud by měl co nevidět rozvést manželství Romana Šebrleho (48) s bývalou atletkou Evou (45), rozenou Kasalovou. Celý proces prý zdržely prázdniny.

Sám bývalý olympijský desetibojař se o tom rozpovídal na své domovské televizní stanici. „Už je to jen formalita. Už jen rozsudek na malou, která je nezletilá, a další stání je rozvod,“ popsal v pořadu Showtime na Primě a CNN Prima News Šebrle, který má s manželkou dceru Kateřinu (15) a syna Štěpána (19). „Rozvod už by i byl za námi, kdyby nebyl srpen a dovolené. Opravdu je to jen detail,“ doplnil.

Mlžící Roman Šebrle: Zapletl se do otázek na manželku a rozvod!

Video se připravuje ...

Nová blondýna

Už skoro čtyři měsíce přitom Roman randí s blondýnkou Lenkou, která je maminkou čtyř dcer a živí se jako cukrářka. „Začal jsem ji sledovat na sociálních sítích, pak jsme si začali psát. A bylo to fajn, tak to přerostlo do nějakého vztahu,“ přiznal na mikrofon zamilovaný Šebrle. Svou novou lásku vzal v létě např. na dovolenou v Toskánsku. A brzy chtějí znovu vyrazit do světa.

Šebrle mluví o rozvodu, manželka to popírá. A Krampol se loučil se životem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květoslava Velanova
4. 9. 2022 • 03:30

Pan Šebrle jako sportovec- výborný, jako muž mě ale zklamal. Každý strůjcem svého štěstį. Zajímalo by mě ale, s kolikati muži má jeho milenka 4 děti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.