Šebrle přijal lákavou nabídku: První muž na titulce Playboye! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šebrle přijal lákavou nabídku: První muž na titulce Playboye!

Moderátor Roman Šebrle s krásnou modelkou Kristýnou Černou nafotili snímky pro Playboy.
Moderátor Roman Šebrle s krásnou modelkou Kristýnou Černou nafotili snímky pro Playboy. (Playboy - Anna Koniaeva)

Všechny ženy, kterým se líbí vysportovaný moderátor Roman Šebrle (47) se mohou radovat. Objeví se totiž jako historicky první muž na obálce prestižního magazínu Playboy! Nenajdete ho tam ale samotného…

Společně s ním zapózovala pro magazín i Kristýna Černá, majitelka značky Provoque. „Z nabídky jsem byla mile překvapena. S Playboy magazínem spolupracuji na foceních již rok, ale v roli modelky je to pro mě premiéra," svěřila se Kristýna pro eXtra.cz. „Zároveň jsem byla polichocena i volbou partnera pro focení, pózovat s legendou českého sportu a současnou hvězdou televizního zpravodajství je sen každé ženy,“ nezapomněla pochválit svého partáka.

Šebrle se svojí novou holkou v Playboyi! Podívejte se na ukázku!

Video se připravuje ...

Otázkou zůstává, jak se Šebrle na titulní stranu Playboye vůbec dostal? Přeci jen je to nedosažitelný sen většiny modelek. „Když jsem se dozvěděl, že mám možnost pózovat na titulní straně prestižního magazínu, jako je Playboy, byl jsem nadšen. Není zcela běžné, že muž pózuje na titulní straně Playboye, takže jsem nabídku s radostí přijal," vysvětlil Roman.  Je to historicky poprvé, kdy hlavní straně magazínu dominuje muž se ženou. Tomu se říká úspěch!

Roman Šebrle těsně před rozvodem: Velké plány s přítelkyní a slova o dětech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.