Moderátor Roman Šebrle z Primy: Další krach vztahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Moderátor Roman Šebrle z Primy: Další krach vztahu!

Roman Šebrle
Roman Šebrle (Foto Aha! – David Kundrát, ara)

Jak nenápadně přiznal novou lásku, stejně, jakoby mimochodem, oznámil i jejich rozchod. Rozvedený moderátor Roman Šebrle (48) z Hlavních Zpráv na Primě už nerandí s blonďatou cukrářkou, k níž se tulil minulé léto.

Ještě nebyl ani oficiálně rozvedený po dvaadvacetiletém manželsví se ženou Evou, a už naplno randil s krásnou maminkou čtyř dcer. „Začal jsem ji sledovat na sociálních sítích, pak jsme si začali psát. A bylo to fajn, tak to přerostlo do nějakého vztahu,“ přiznal tehdy čerstvě zamilovaný Šebrle. Poprvé se novou láskou pochlubil na sociálních sítích loni na konci srpna, když sdílel romantickou fotku ze společné dovolené z italského Toskánska. „A jaké jste měli léto vy?“ připsal bývalý atletický vícebojař a olympijský vítěz z roku 2004 pod snímek, kde se s blondýnkou vášnivě líbal. Tohle léto už spolu ani k moři ani jinam nevyrazí.

Šebrle se svojí novou holkou v Playboyi! Podívejte se na ukázku!

Video se připravuje ...

Rozchod přiznal Roman v talkshow 7 pádů Honzy Dědka jakoby nic. Na Dědkovu poznámku: „Pokud vím, vaše partnerka je cukrářka...“ totiž reagoval stroze a bez okolků: „Ne, ne, ne. To je historie.“ Šebrleho dnes už bývalá přítelkyně Lenka (43) žije nedaleko od Brna a je majitelkou úspěšné firmy vyrábějící svatební dorty na zakázku. Svůj vlastní svatební dort si ale bude muset rozkrojit s někým jiným. Co přesně se mezi nimi stalo, moderátor nesdělil, do uzávěrky tohoto vydání nezvedal telefon...

Roman Šebrle těsně před rozvodem: Velké plány s přítelkyní a slova o dětech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
20. 6. 2023 • 08:27

Vzhledem k tomu, že je desetibojař, má ještě několik platných pokusů v záloze.

AHel
20. 6. 2023 • 08:13

Všechny jeho baby jsou kloni jeho exmanželky, divím se, že mu za to ten rozvod stál, jak je starý tak je blbý.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.