Neudržitelný moderátor Primy: Šebrle jako striptér | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Neudržitelný moderátor Primy: Šebrle jako striptér

Moderátor a bývalý atlet Roman Šebrle řádil na pódiu a svlékal se.
Moderátor a bývalý atlet Roman Šebrle řádil na pódiu a svlékal se.  (herminapress.cz)

Triko dolů! Jakmile se na mejdanu v pražském parku Grébovka moderátor televize Prima Roman Šebrle (48) odvázal a odhodil svršky, dámy doslova šílely. A to nebylo zdaleka všechno, co bývalý olympijský vítěz předvedl.

Skupina Holki diváky rozehřála, a když nastoupily na pódium se svým číslem tanečnice pole dance, Roman se neudržel a divákům také předvedl pár tanečků u tyče. Rozparádil se dokonce tak, že na tyč i vyskočil! Do skutečného varu ho pak dostalo vystoupení striptérů Men4Queen, kteří ukázali poněkud lechtivou show.

Roman Šebrle těsně před rozvodem: Velké plány s přítelkyní a slova o dětech!

Video se připravuje ...

Když se pánové svlékli a užívali si potlesk přítomných dam, rozdováděný Šebrle se nenechal zahanbit a ke striptérům se rozhodl přidat. Sundal tričko, řval jako Tarzan a hrdě ukazoval vypracované břišní svaly, což ženy ocenily hlasitým jásotem. Olympijský vítěz z roku 2004 má prostě i dva roky před padesátkou co ukázat a taky si pozornost obdivovatelek opravdu získal.

Perkausová drží tradice

Zatímco Roman Šebrle řádil jak černá ruka, jeho kolegyně Eva Perkausová (29) nezapomněla být ani na chvíli vzornou maminkou a manželkou. Stíhala se věnovat jak synu Killianovi, tak manželu Ivanovi. Rodinka nezapomněla ani na prvomájový polibek. „Nejkrásnější 1. máj. Pusinka tomu nejlepšímu muži,“ napsala Perkausová k fotografii, na níž pod rozkvetlým stromem líbá pětiměsíčního synka.

Šebrle se svojí novou holkou v Playboyi! Podívejte se na ukázku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.