Šebrle už není k mání: Randí s kolegyní z TV Prima! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šebrle už není k mání: Randí s kolegyní z TV Prima!

Roman Šebrle
Roman Šebrle (Foto Aha! – David Kundrát, ara)

Moderátor Roman Šebrle (49) už je opět zadaný. Krásnou blondýnku už dokonce seznámil se svými dětmi.  Dohromady se dali v práci, jsou totiž kolegové!

Bývalý desetibojař byl vždy velmi žádaným zbožím. Roman už ale svou lásku našel a jeho obdivovatelky si tak musí nechat zajít chuť. Jeho novou přítelkyní je reportérka CNN Prima News Hedvika Lišková (44).

Roman Šebrle těsně před rozvodem: Velké plány s přítelkyní a slova o dětech!

Video se připravuje ...

Ona sama už je maminkou tří děti, Roman má z předchozích vztahů děti dvě. Všichni už se navzájem poznali a zdá se, že si sedly a bude z nich jedna velká rodina. Šebrle svou lásku už dokonce vyvezl na dovolenou do Španělska, kde si užívají jeden druhého. Mimo jiné je pojí i láska ke sportu, takže dovolenou tráví i aktivním způsobem. „Tato pláž je fantastická.. vlny v pondělí krásné, teď jsme se s nimi trochu prali, ale neva. Ten pocit na vodě.. sto ze sta," napsala Hedvika k jedné z fotek, které sdílela na sociálních sítích. Vypadá to, že si partneři opravdu sedli, tak snad jim to vydrží!

Reportérka Hedvika Lišková

 

Mlžící Roman Šebrle: Zapletl se do otázek na manželku a rozvod!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
13. 1. 2024 • 21:26

Po rozvodu je jak utrženej ze řetězu.Nikdy už nenajde klidný,pohodový život a na starý kolena zůstane sám.Nejlepší ženská jeho života byla matka jeho dvou dětí.Mimochodem,co je s jeho dcerou??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.