ŠOK VE ZPRÁVÁCH! Perkausová se tajně vdala, Šebrle ztratil hlas | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

ŠOK VE ZPRÁVÁCH! Perkausová se tajně vdala, Šebrle ztratil hlas

Eva Perkausová se vdala
Eva Perkausová se vdala  (archiv TV Prima )

Všechny kolegy, ale i diváky televize Prima šokovala! Moderátorka Hlavních zpráv Eva Perkausová (27) se totiž potají vdala. Během dovolené na exotickém ostrově Mauricius si vzala svého přítele Ivana Hecka (38).

Prozradila to právě ve vysílání televize Prima, když se představila novým jménem: Eva Hecko Perkausová. „My už jsme věděli, když jsme na ten Mauricius letěli, že se tam vezmeme. A museli jsme dopředu vyřizovat různé doklady,“ svěřila se sexy moderátorka. „A svatba na Mauriciu byla vždy podle mých představ v tom smyslu, že jsem se vždycky chtěla vdávat v exotice. Někde v zahraničí. Čistě jenom pláž, moře, palmy. A ten sen se mi splnil,“ vyznala se.

Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu!

Video se připravuje ...

Prstýnky podle jejích slov vybíral Ivan. „On věděl, jakou mám představu, jaký bych si přála. Popisovala jsem mu, jak by měl vypadat. A do poslední chvíle jsem ho neviděla,“ tvrdila Perkausová. „Jsem šťastná, už bylo načase. Měli jsme zrovna 7. ledna páté výročí a 12. ledna jsme se vzali,“ usmála se novomanželka.

Perkausová kvůli covidu uvízla na Maledivách

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kuromrd
24. 1. 2022 • 10:53

Naší kočičku Borhyovou nám může Prima závidět i s celou svou Perkausovou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.