Důvod rozvodu Šebrleho? PIKANTNÍ ODHALENÍ BERE DECH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Důvod rozvodu Šebrleho? PIKANTNÍ ODHALENÍ BERE DECH

Roman Šebrle se rozvádí
Roman Šebrle se rozvádí (FTV Prima, archiv Blesku)

Všechno je jinak! Zatímco se dlouho šuškalo cosi o nevěře bývalého atleta Romana Šebrleho (47), jelikož se ve Varech objevoval po boku sexy blondýnky, teď se ukázalo, že míček je na straně jeho ženy Evy (45).

Ta si totiž podle informací eXtra.cz měla najít mladšího partnera, se kterým se nějakou dobu již stýká. Že je manželství po 21 letech v rozkladu už CNN potvrdil i sám Šebrle a zdroj z blízkého okolí manželů Šebrlových prozradil, že už je údajně sepsaná i žádost o rozvod. „Pro lidi, kteří se kolem nich pohybují, to není až takový šok nebo blesk z čistého nebe. Delší čas bylo zjevné, že to pěkné mezi nimi nějak vyhaslo a vztah se rozdrolil,“ řekl deníku Blesk. 

Šebrle se po 21 letech rozvádí! A Etzler nemůže sám dýchat

Video se připravuje ...

Otázkou je, zda se manželství přeci jen nedalo ještě zachránit a jestli nebylo jeho ukončení předčasné. Podle psychologa Jeronýma Klimeše možná nebylo všechno ztraceno. „Kolem 20. roku přichází poslední větší krize, tu způsobují dva faktory. Je to jednak prázdné místo, tedy změna systému poté, co děti odejdou z domu a druhak identitní krize, tedy krize středního věku, kdy se otevírá zejména chlapům výhled na smrt. Jde o poslední velké krize, které vztahy dost zmasakrují,“ řekl pro ŽivotvČesku.cz.

Roman Šebrle: Dva Silvestry už se mi povedlo prospat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
16. 12. 2021 • 15:38

mno ze samé spokojenosti to s ním asi nekončí...Tak teď může zatloukat jiné

macek220364
16. 12. 2021 • 06:54

mě to naštěstí dech nevzalo.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.