Mega změna v životě Perkausové: Eva nadšením bez sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mega změna v životě Perkausové: Eva nadšením bez sebe!

Eva Perkausová
Eva Perkausová (Foto: Instagram.com)

Eva Perkausová se opravdu nenudí. Nádherná moderátorka má totiž jeden kšeft za druhým a díky zaměstnavateli prožívá jedno překvapení za druhým!

Velký comeback prožije Eva Perkausová a její parťák Roman Šebrle. Slavná moderátorská dvojice se totiž vrací do Hlavních zpráv TV Prima. „S Romanem (45) jsme sehraná dvojice. V Showtime, po startu kanálu CNN Prima NEWS, jsem byla sice spokojená, ale stejně se mi stýskalo po společně odmoderovaných relacích. Nabídku na návrat jsem proto přijala s nadšením,“ pověděla podle extra.cz krásná moderátorka. Pro Evu je to tak příjemná staronová změna, díky které bude ještě o něco slavnější.

Eva Perkausová o Jágrovi: Jak to bylo jejich "aférkou"?

Video se připravuje ...

Spokojený Šebrle

„Zkusili jsme to pár měsíců každý sám, osud nás ale stejně svedl dohromady. Už v létě jsme si vyzkoušeli společné moderování pořadu Nový den a měli jsme od diváků neuvěřitelné množství pozitivních ohlasů. Takže mě náš comeback do Hlavních zpráv mile potěšil. S Evou si totiž skvěle rozumíme i mimo obrazovku,“ okomentoval nabídku Roman.

Perkausová si utahuje ze Šebrleho: Připomněla mu jeho ovíněný exces!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.