Primácká moderátorka opět střídá parťáka: Lašková po boku Suchoně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Primácká moderátorka opět střídá parťáka: Lašková po boku Suchoně

Suchoň a Lašková se spolu objeví na obrazovkách už v neděli večer.
Suchoň a Lašková se spolu objeví na obrazovkách už v neděli večer. (Foto FTV Prima)

Už třetího parťáka bude mít primácká moderátorka Gábina Lašková (31)! Po Romanu Šebrlem (47) a Marku Kafkovi (28) usedne po jejím boku Petr Suchoň (37).

Jejich společná premiéra v Hlavních Zprávách se odehraje už tuto neděli! Po odchodu z televize Nova Suchoň moderoval na CNN Prima News pořad Nový den. Časné ranní vstávání už se ale pro něho stane minulostí. Od neděle bude – stejně jako ve svém bývalém působišti – moderátorem večerního zpravodajství. „Nabídka mě překvapila, ale nebylo nad čím váhat. Jsem moc rád, že dostávám šanci v Hlavních Zprávách. Moc si vážím toho, že budu jejich součástí,“ říká Petr před svou premiérou.

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?

Video se připravuje ...

„V neděli se ocitnu za moderátorským pultíkem vedle profesionála, který se televiznímu moderování věnuje mnoho let,“ těší se na nového parťáka Gábina. V ranním vysílání CNN Prima News nahradí Suchoně moderátor a politický reportér Josef Mádle (29). Toho čeká se Soňou Porupkovou (35) premiéra v pondělí. Marek Kafka, dosavadní parťák Laškové, se vrací do sportovní redakce.

Každá máma potřebuje inspiraci a věřit, že to dělá správně, říká Gabriela Lašková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.