Měšťák a Zapletal na křtu společné knihy: Operovali jim koleno, resp. ucho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Měšťák a Zapletal na křtu společné knihy: Operovali jim koleno, resp. ucho

Pojí je společné přátelství
Pojí je společné přátelství (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

V téměř rodinném duchu za salv smíchu proběhl křest knihy Duel z pera Miloše Zapletala (80) a Jana Měšťáka (78). Bývalý prezident Miss ČR a plastický chirurg byli velmi dobře naladěni a jejich vzájemné špičkování nebralo konce.

Přátelství trvá už od dob, kdy Zapletal šéfoval soutěži Miss ČR a nejznámější plastický chirurg Měšťák zasedal v porotě. „Honza je hrozně pracovitej, a kdyby nebylo operace kyčle, tak bychom knihu nenapsali. Takhle jsem toho využil, když měl klidnější režim,“ prozradil Miloš o vzniku knihy. „Nebyla to operace kyčle, ale kolena,“ opravil Měšťák kamaráda, který pro změnu podstoupil operaci ucha. „Špatně jsem už slyšel, zákrok nebyl složitý a nemůžu si to vynachválit,“ dodal Zapletal, že stáří už na něho doléhá. 

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Jágrovy moderátorky, plastiky Studénkové a Brzbohatého rozcvička

Video se připravuje ...

Kuchařová vše popírá

Na křtu nechyběla ani Taťána Kuchařová (34), která má s oběma autory silné vazby. Modelka v roce 2006 vyhrála Zapletalovu Miss ČR a zatím jako jediná Češka bodovala v témže roce na Miss World. I když Taťána popírá, že by prodělala nějaké omlazující či zkrášlující zákroky, její tvář hovoří jinak. A komu jinému se svěřit pod ruce než odborníkovi na slovo vzatému, kterým Měšťák bezesporu je.

Dietlová neslavila?

Magdalena Dietlová v pondělí oslavila neuvěřitelné 78. narozeniny. A i přesto, že se vše točilo okolo nové knihy, dostala vdova po scenáristovi seriálu Nemocnice na kraji města Jaroslavu Dietlovi (†56) nádherný pugét. „Jsem dojatá, ale slavit v mém věku?“ vtipkovala novinářka, která před časem přiznala, že má vztah s jazzovým hudebníkem Miroslavem Vitoušem (75), ten ale na křtu chyběl.

Ukrajinci prosí o pomoc Muska! A slovní válka exmanželů Brzobohatých

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.