Potenciální tchyně Gregorová: Finální verdikt nad Písařovicovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Potenciální tchyně Gregorová: Finální verdikt nad Písařovicovou!

Máma Brzobohatého Hana Gregorová: První slova o jeho nové partnerce Písařovicové!
Máma Brzobohatého Hana Gregorová: První slova o jeho nové partnerce Písařovicové! (Prima, archiv)

Že je Hana Gregorová (69) nekompromisní, co se partnerek syna Ondřeje týče, je všeobecně známý fakt. Nyní naznačila, jak vnímá současnou partnerku svého syna, moderátorku Danielu Písařovicovou (43). Může si sympatická brunetka oddychnout?

O napjatém vztahu mezi Hanou Gregorovou a bývalou manželkou Ondřeje Gregor Brzobohatého (39), topmodelkou Táňou Kuchařovou (34), se vědělo. Podle Gregorové totiž vítězka Miss World 2006 nebyla dost dobrá. Ženy, které mají či měly k hudebníkovi blízko, bývají pod jejím drobnohledem, a být se slovenskou herečkou zadobře tak lze považovat za velkou výhru. Jak si stojí Ondrova současná partnerka Daniela Písařovicová?

Ondřej Brzobohatý otevřeně o svém soukromí! Nestěžuji si

Video se připravuje ...

„Znala jsem ji už předtím. A když je šťastný můj syn, tak já také. Myslím, že je to hezká a chytrá holka,“ netají se svými sympatiemi vůči moderátorce Hana Gregorová. „Ondra je hrozně šťastný. Byli jsme spolu v Bratislavě, protože dělal novou desku Richardu Müllerovi. Úplně září. Vím, jak si žije, ale nebudu to prozrazovat,“ dodala herečka, která oslaví v druhé polovině srpna 70. narozeniny, v rozhovoru pro Showtime. Jak se na významné životní jubileum připravuje? „Zatím jsem oslavu neřešila. Důležité je, že jsem snad zdravá. Pak mít pár dobrých přátel kolem sebe a to mi stačí,“ cituje herečku CNN Prima News.

Do Brzobohatého zamilovaná Písařovicová: O touze po dítěti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
picoda
17. 6. 2022 • 00:28

soorry
16. 6. 2022 • 21:30

Kecá do všeho aby se předvedla a ho.no z toho. A co ta její dcera, s kým žije? Tam taky schvaluje partnera?

sabartnok
15. 6. 2022 • 14:50

Sorry KONTRAPRODUKUJE

sabartnok
15. 6. 2022 • 14:49

Diskuse o promiskuitě by měla být tabuizována neb pokutována. Zvlášť o lidech, kteří jsou celebritami. Kontraproduktivní to jejich popularitě, čímž škodí a promiskuita získává statut běžného chování.

Dianthos
15. 6. 2022 • 12:49

Dělá, jako kdyby Táňu Ondřej nemiloval a nebyl s ní šťastný. Přesto jim zkazila svatbu a vyjadřovala se o ní nelichotivě. Schválně, jak dlouho jí ta hra na hodnou tchýni vydrží.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.