Gregorová na rovinu: Tichý rozchod s Koptíkem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Gregorová na rovinu: Tichý rozchod s Koptíkem?

Je Gregorová zase bez Koptíka?
Je Gregorová zase bez Koptíka? (archiv Blesku)

V kuloárech se proslýchá, že vztah Hany Gregorové (69) a kontroverzního básníka Ondřeje Koptíka (35) odvál čas. Herečka se totiž objevila na veřejnosti ve zcela jiném doprovodu. Že už by měla dost lechtivých veršů?

I Hana Gregorová pojala léto pracovně. Aktuálně na Slovensku natáčí nový seriál. Odskočila si ale i do Prahy. Ovšem opět bez partnera, v doprovodu návrháře Mirka Bárty. Otázky na krach vztahu na sebe samozřejmě nenechaly dlouho čekat.  

Gregorová přišla podpořit syna Ondřeje: Věřím, že to bude ještě lepší!

Video se připravuje ...

„To jsem věděla, že padne tahle otázka. Není to pravda, toť vše,“ odpověděla Gregorová pro Showtime. „Já se nepotřebuju ukazovat a ani to nechci. A když o mně něco napíšou, co mám dělat? Jsem ve svých sedmdesáti asi atraktivní, že o mně tak píšou,“ doplnila. 

Není to poprvé, co se objevila na veřejnosti sama. Koptík ji nedoprovodil na slavnostní premiéru muzikálu jejího syna, Ondřeje Brzobohatého (38) Slunce, seno, nebyl ani na křestu autobiografie Osmanyho Laffity nebo na otvíračce sportovního centra Hanky Kynychové.

Náměstek primátora v poutech! Dění na Ukrajině a Gregorová se vyjádřila k Písařovicové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
29. 7. 2022 • 12:42

Já už jsem nechápala ani Radka Brzobohatého, že jsi ji vzal. Byla vždy velmi ošklivá a protivná. Už za mlada to byla taková "babka" a nic na ní nebylo. Jak může někdo napsat, že je atraktivní, to je fakt dezinformace a úlet

lekno
29. 7. 2022 • 09:35

Ona se ráda ukazuje, ale již nemá zájem ukazovat milence. Myslím, že jejím sebevědomím by neotřáslo ani vydání jeho knihy básní s archivními fotkami. Sebevědomí s přesvědčením o její stoupající atraktivitě, by jí možná ještě stoupalo v závislosti na počtu prodaných kusů. Jo, má ho tak vysoké, až je atraktivní – pro jejího básníka. Ten ji, zdá se - vnímá takovou, jako ona CHCE, aby ji vnímal. Pokud s ní on ještě žije a takhle se schováva před veřejností – ubohé.. V soutěži českých podpantofláků by on dnes už vyhrál 1. místo jako ten nej-podpantoflák..

Dianthos
28. 7. 2022 • 12:40

Nepotřebuje se ukazovat.... Přesto chodí na společenské akce, jako je křest něčí knihy nebo otevření něčího sportovního centra. Že by byly s Kynychovou přítelkyně? Na takových společenských událostech nechce přítomnost dlouholetého partnera, se kterým se dříve ukazovala všude?
To nebyla dost dobrá výmluva.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.