Uhlídala Csáková štíhlost? Nejsem žádná modelína, čas je proti nám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Uhlídala Csáková štíhlost? Nejsem žádná modelína, čas je proti nám

Ilona Csáková se pustila do hubnutí
Ilona Csáková se pustila do hubnutí (Instagram, archiv)

„Hlavně bych chtěla být fit, a to nejen fyzicky, ale i mentálně," prohlásila Ilona Csáková u příležitosti 52. narozenin. Jak se vůbec zpěvačka, která před pár měsíci prošla úžasnou proměnou, udržuje stále v kondici?

„Nejsem žádná modelína a mám už za sebou nějaký ten křížek, ale pořád se mi daří to držet," konstatovala Ilona Csáková, která úspěchy s hubnutím pyšně propaguje na svém Instagramu.

Ilona Csáková: Jsem šťastně vdaná a za zábavou jezdím s ženskýma!

Video se připravuje ...

„Čas je proti nám, i když je to ta nejspravedlnější veličina, nicméně cvičím, snažím se dodržovat jídelníček a chcí být ve formě. Je důležité, abych měla i ve svém věku aspoň nějakou kondičku," okomentovala nekonečnou bitvu zpěvačka na eXtra.cz.

Co ale stojí za neuvěřitelnou proměnou, kterou Ilona letos prošla? Především sázka na nízkosacharidovou a bezlepkovou stravu! „Tento způsob stravování se zakládá i na čerstvé zelenině, masu a tučných mléčných výrobcích. Úbytek cukru je totiž třeba vyrovnat jinými potravinami," prozradila populární zpěvačka před nedávnem.

Ilona Csáková tají před syny, co skutečně dělá! Proboha proč?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.