Syn známého baviče několik let udával směr českého bulváru a jak přiznal v rozhovoru pro idnes.cz, dění v českém showbyznysu sleduje stále, glosuje ho i na sociálních sítích. A protože měl vždy dobrý „čuch“ na to, kam se některé osudy hvězd budou ubírat, nemohla nepadnout otázka, kdo z celebrit by se měl momentálně hodně rychle probrat.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
-bello- : Základní lidské právo mi nebere covid. Lidská práva berou mocipáni, kteří místo léčení covidu pchají do lidí experimentální sajrajty a zamězují lidu přístup k účinným ověřeným léčivám. Když se na to cítiš, bello – že jsi hmotný majetek státu, z kterého funkčností vláda zaobchází jak ona rozhodne a bez tvého souhlasu – je to tvoje vnímání. Zřejmě zodpovědnost za svúj zdravotní stav nechávaš na vládě jako člověk zbaven svéprávnosti. Jenže každý občan státu se zatím takhle necítí a lidská práva bere jako něco, co ho dělá svéprávným, aby mohl rozhodovat o svém těle a zdraví, jak sám uzná za vhodné. Pokud lidi nejsou v bezprostředním stavu ohrožení života s těžkými príznaky – v právním státe mají mít právo rozhodovat o tom, co přijde do kontaktu s jejich tělem. Nemají povinnost nechat si do sebe a to ještě opakovaně řvát testovací špejle, když nejsou informování, čím jsou napuštěný jejich konce a často je pchají člověku též nebezpečně hluboko. Nemají povinnost cmoulat podobně napuštěné tampóny, kloktat tekutiny, nebo si nechat píchat experimentální injekce s roztokem – bez kompletních informací, co všechno takové roztoky, tekutiny obsahují. Když ty neuznávaš informovaný souhlas a například i to, že za děti při rozhodnutí ohledně jejich zdraví by měli rozhodovat rodiče a ne, aby děti bez upovědomení a souhlasu rodičú píchali experimentálními vakcínami, tak jsi násilná. A to, že se vysmívaš z lidí, kteří mají jiné názory než ty, je obvyklý projev násilné nátury. Obhajuješ bezpráví. Promiň, ale některé tvé příspěvky /ne vše/ mi přijdou dost omezené. Prostuduj si Norimberský kodex a Evropskou Úmluvu o lidských právech..
Už to bylo moc ? Tenhle krasavec-hezoun, jak se nazval : by se hodil podle mne spíše do show-světa než do politiky. Zdá se mi, že tam by mu bylo líp, taky se tam lépe orientuje. Je zábavnej. Vím si ho představit za 30 let – mohl by hrát naživo dědouška ze slovenského večerníčku.. Chápu, že v dobrém úmyslu poslal psaníčko pro Ilonu i když jeho řeč o profackování púsobí jinak, on to nemyslel špatně.. Problém je ale v tom, že mu nejde o diskusi na danou tému. Jde mu jen o to, přimět Ilonu změnit její názory, postoj k tématu. A když nejeví zájem – je ona pro smích všem ? Ne pane, není.. A velký počet demonstrujících proti více covid nařízením, které omezují základní lidská práva – ten počet lidí na celém světě taky není pro smích. Nejsou oni všichni blbci. Občany, kteří si platí daně, odvody, z kterých mají mzdy a odměny státní zaměstnanci, kde patří i dotyčný krasavec. Na závěr – co tak kapku zpomalit tempo řeči ? Něco málo jsem kvúli té rychlosti ani nerozuměla a sluchově postižena nejsem, zatím. Zpomalit a bude se pak možná i lépe vše vnímat..
Je jedno, jedno . jestli jsi státní zaměstnanec, nebo živnostník.
Jsi občan !
A občana má povinnost chránit jeho stát /obec.
Od toho máš také základní lidské právo volit.
V ohrožení života má právo stát vyhlásit i proti tvé vůli taková opatření, aby životy ochránil.
Máš v tom bordel, jak ten řepa z Řeporyjí
Jsem mrtvá smíchy!
Nejdřív by se měla probrat jeho ODS a probrat ty své členy , pak by se měli probrat občané Řeporyjí a nebát se žádat jeho demisi.
Komu píše soukromé dopisy je jeho věc, ale že píše Csákové , tak to je síla!
On pan starosta taky nebude žádný velký IQ magnát, protože jinak by věděl, že ztrácet čas s brněnskou pěnicí může jen debil
Jestli někdo potřebuje profackovat, tak je ten řeporyjskej zmetek. Ví vůbec, že každý má právo na vlastní názor, ač se třeba jeví druhým jako špatný?? Já zase nesouhlasím ani s jeho politickými názory (pošpatnělá ods a jeho vulgárního mentorování), ani s tím, že neuznává ani úctu k ženě jako takové. Zamindrákovanej tlustoprdek...