Csáková už ztratila poslední zábrany! Obvinění z vraždy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Csáková už ztratila poslední zábrany! Obvinění z vraždy

Ilona Csáková
Ilona Csáková (David Kundrát)

Svět pomalu popouští otěže svobody, restrikce padají, ale zpěvačka Ilona Csáková (50) si stále jede svou. Očkování považuje za málem hrdelní zločin. Podle webu Expres.cz prý dokonce mluví o diktatuře, fašismu a nadvládě mocných, kteří se dali do holportu s farmaceutickými koncerny. Jejich cíl je prý jediný: Finančně i mentálně zotročit planetu. Bojíte se?

„Vakcíny na současnou pandemii svět nespasí. Spoustě lidem už došlo, o co tady kráčí. Je to byznys století!“ tvrdí zpěvačka, která je přesvědčená, že se jedná o komplot a spiknutí.

Obchody se dělají přece tak, že nabídnete produkt. Buď ho chcete koupit, nebo ne. Když o něj není zájem, zařídíme nařízení. A pak už je to jednoduché. Namotivovat potenciálního zákazníka tak, aby vstoupil do hry a nesl za svoji účast zodpovědnost,“ naráží na nutnost testování a vakcinace, bez nichž se aktuálně nedá hnout z místa.

Csáková porušila zákaz! Co Gottovi přinesla?

Video se připravuje ...

„A takhle to jde od nejvyšších míst níž a níž. A když selžeš, nevadí, on tě jiný nahradí. Další se rádi přidají. Za peníze a moc bez svědomí jsou někteří jedinci schopní zničit lidské životy,“ obává se nejhoršího Ilona Csáková, která zřejmě propadá strachu, že nám zákonodárci usilují o život.

 „K té novelizaci zákona o ochraně veřejného zdraví. Každý, kdo v hlasování zvedne ruku pro tuto novelu, se dotkne každodenního života nás občanů, a tím pádem se stává vrahem!“ vyřkla zpěvačka bez skrupulí svůj názor. Podle ní  je něco takového jednoznačně neomluvitelné!

Ilona Csáková: Jsem šťastně vdaná a za zábavou jezdím s ženskýma!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vlajo
24. 7. 2021 • 12:19

A tohle jste zjistil kde

lekno
12. 6. 2021 • 10:53

Taky jsem dlouho nevěděla, že dokonce i SputnikV je zamíchaný v tomhle krutým „byznysu“, ale je to tak. Jsou to informace, které výrobci nechtějí medializovat, ale jsou dohledatelné i když to stojí nějaký ten čas a námahu. Člověk z dúvodú svého svědomí, z etického dúvodu má právo odmítnout vakcínu, která nese v sobě stopu tohohle děsivého činu.. Píše se o tom dnes již více na netu i když ne zde. Například lekář Leon Pereira z Dominikánske Republiky – v článku: Potratené plody a vakcíny, zabudnuté pravdy. /zdroj Christianitas.sk /– uvedl i konkrétní případy bolestivého odebírání tkaniv živým dětem..

lekno
12. 6. 2021 • 10:47

A teď bez srandiček :
Je množství lidí, které nezajímá pravda, když je nepříjemná a omezuje je. A taková, dokonce až děsivá je pravda o vakcínach proti covidu 19 – Astra Zeneca Vaxzevria, Johnson & Johnson, Pfizer, Moderna, SputnikV, atd.. Tyhle moderní typy obsahují a používají se v procesu jejich výroby ŽIVÉ tkanivá, buňky z potracených dětí. Živé značí, že se části tkaniv odebírají ze živých tělíček, které drasticky vytahují z těl matek. Děti příšerně trpí a pak jsou zabiti. Podle mne se jedná o těžký zločin, pácháný na bezbranných dětech, kteřým bolestivě odeberou z jejich tělíček za živa, co chtějí a pak je zabijou. Lidi, kteří tyhle vakcíny příjmou, nepřímo a často nevědomky tenhle „obchod“ též podpoří. Nemají obvykle tyhle informace, nebo kdyby i měli, nebudou tomu věřit, protože je to pohodlnější pro ně, když je tak silný nátlak vakcinovat všechno.. Nasadit si klapky jako kúň v poklusu a nevšímat si, co se děje v okolí – abych neměl nervy, že jo..

lekno
8. 6. 2021 • 17:23

-bello- : Myslíš, že mně záleží na tom, co si ty budeš myslet ? Myslet si múžeš, co chceš. Zřejmě máš neobyčejné paranomální psychické schopnosti, co ? Že tak přesně znáš mé znalosti o klinických zkouškách – „nulové“. Dobrý, jsem se zasmála.. Jinak nemám nic proti nulám. Kolikrát jsou lepší nuly než ty, co se vnímají jako jedničky.

-bello-
4. 6. 2021 • 01:14

to:lekno

já si myslím, že o klinických zkouškách víš nula!A jestli se ti nelíbí Pfizer, nebo Astra v Česku, jsi domů na Slovač tam vám Matovič přece objednal Sputnika!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.