Zpěvačka Lucie Bílá: KONČÍ se zpěvem kvůli podnikání?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvačka Lucie Bílá: KONČÍ se zpěvem kvůli podnikání?!

Lucie Bílá slavila 55: Zpěvačka měla z dárků i gratulací radost
Lucie Bílá slavila 55: Zpěvačka měla z dárků i gratulací radost (Foto Blesk – Karel Kopáč, Martin Přibyl)

Ani pro zpěvačku Lucii Bílou (55) nebyl loňský rok po pracovní stránce nikterak plodný. Navíc utrpěla finanční újmu nejen jako zpěvačka, ale i jako podnikatelka.

Kvůli vládním opatřením se Lucie Bílá musela rozloučit s mnoha kulturními akcemi, na kterých měla účinkovat, a zároveň byla nucena uzavřít své divadlo i restauraci spolu s kulturním sálem ve svých Otvovicích. Zpěvačka ale rozhodně nezahálela a volný čas využila k tomu, aby byla připravena po rozvolnění vše uvést do řádného provozu.

„Řekla jsem si, že toho období využiji a nebudu fňukat. Stihla jsem zrekonstruovat restauraci a divadlo. Scénu, která pro mě vždy byla domovem. Teď je domovem ještě víc. Odešli od nás turisté, budeme divadlo nabízet našim. A proto jsem ho zrekonstruovala, aby se tu cítili hezky," svěřila se zpěvačka webu Super.cz.

Lucie Bílá s partnerem Radkem Filipim v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Pravda o jejich vztahu!

Video se připravuje ...

Priority se pro zpěvačku poněkud změnily, a tak pochopitelně vyvstává otázka, zda měla vůbec během náročného období příležitost tvořit i po hudební stránce. „Zpívání jsem trošku odložila. Teď už se ale vrhám do studia a točím novou písničku. Napsal mi ji Pokáč. Těším se, je bezvadná. Už zase budu za zpěvačku, do teď jsem byla vlastně podnikatel," slíbila Lucie Bílá.

Lucie Bílá po vyléčení z covidu-19: Každému přeju, aby to prožil jako já

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zombie_1
14. 6. 2021 • 18:21

Huráááááá.

jity
14. 6. 2021 • 10:16

Dělá různé šperky a růžence. Poslala je k Vánocům i do domova důchodců zdarma. Říká, že ji to baví.

ginkognito
13. 6. 2021 • 18:07

Nevím sice, v čem podniká, ale musí se hodně snažit, protože kdyby to byla nějaká obyčejná ženská bez peněz, tak ten její milý vezme okamžitě kramle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.