Trpký konec Studenkové! Stěhování ze Slovenska? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Trpký konec Studenkové! Stěhování ze Slovenska?

Zdena Studenková
Zdena Studenková (archiv Blesku)

Zdena Studenková (68) opouští po 44 letech Slovenské národní divadlo. Proč? Protože byl "odejit" jeho generální ředitel Matej Drlička (46). Na Slovensku přitom už spekulují, že herečka zdrhne nadobro do Česka. Už zde přece hraje v seriálu!

„Přijetí jeho rezignace a ukončení jeho působení v této pozici, jako i rozčarování z politického vlivu na výkon této funkce, u mě vedlo k silné ztrátě motivace, která je pro moji práci klíčová,“ upřesnila důvod své výpovědi Zdena Studenková na webu čas.sk. Co bude ale s hvězdou komedie století "S tebou mě svět" dál?

Zdena Studenková (66) přiznala: Na prsa bych si nikdy nenechala sáhnout!

Video se připravuje ...

Herečka jejího formátu samozřejmě nebude mít o práci nouzi, nedávno třeba naskočila do nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. „Lívia je psychicky nestabilní, vznětlivá a neustále podrážděná, herecky se tedy jedná o vděčnou postavu. I když jsem povahově úplně jiná než ona, snažím se pro ni najít alespoň trochu pochopení a soucítit s ní, ačkoli ve většině scén to úplně možné není,“ představila paní Zdena novou roli v Blesku.

Zdena Studenková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
15. 12. 2022 • 23:51

Není zač. Už mizím..

Sýkorka Borka
15. 12. 2022 • 15:33

vďaka TI za rozumné a pravdivé slová. Naozaj vďaka,,,

lekno
15. 12. 2022 • 15:24

- Kdyby se konalo referendum o rozdělení Československa a Slováci by hlasovali většinově pro rozdělení, pak byste mohla napsat, že se chtěli od Čechů osamostatnit. Žádné referendum se nekonalo. Na rozdělení se dohodly politici 2 politických stran. Názor lidí nebyl pro ně podstatný. Tak tady nevymýšlejte, že osamostatnění chtěli všichni Slováci..
- Nejen Slováci, ale i další občané ze států EU mohou v českých veřejných VŠ studovat v češtině zdarma. Když se vám to nelíbí, můžete si stěžovat příslušnému úřadu vaší vlády.
- A lidi, kteří dnes dostávají toho hodně zadarmo ze státního v ČR, nebo taky v SR - rozhodně nejsou právě Slováci. Jsou to migranti, resp. dlouhodobí hosté z východu a poté také z některých rozvojových zemí.

starena
14. 12. 2022 • 23:14

Oproti kolegyni Šulcové Studenková jako by nestárla.

zuzakirsch
14. 12. 2022 • 21:53

Jsou tu mraky Slováků, takže jestli bude o jednoho víc, je už jedno. Tak hlavně, že se chtěli od Čechů osamostatnit. Od rozdělení se sem stěhují za prací a studují zde (naprosto nepochopitelně) zadarmo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.