Kramár proti Studenkové: I kdyby byl někdo natřený ho*nem… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Kramár proti Studenkové: I kdyby byl někdo natřený ho*nem…

Maroš Kramár urazil Zdenu Studénkovou v televizním pořadu
Maroš Kramár urazil Zdenu Studénkovou v televizním pořadu (Joj.sk)

Herec Miloš Kramár (63) patřil kdysi mezi vymetače večírků a ženy od sebe musel odhánět. Dnes dává přednost svému klidu a pohodě, do společnosti zajde výjimečně, ale když už, tak to stojí za to. Na poslední párty televize Markíza stihl urazit hned několik dam, včetně Zdeny Studenkové (68).

Během rozhovoru pro pluska.sk prozradil, proč už vlastně nechodí mezi lidi a raději lenoší doma u televize. „Na večírky chodím velmi nerad. Protože už je málo přirozených pěkných lidí, bez nějakých kačeřích rtů a dalších pomůcek,“ vysvětlil herec. Servítky si rozhodně nebral a pokračoval. „Kdysi jsem to viděl v Americe, nejdřív jsem se na ty lidi díval a říkal si wau, ale potom mě to už nebavilo. I kdyby tam byl někdo natřený ho*nem, tak si ho nevšimnu,“ pronesl Kramár.

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka

Video se připravuje ...

„Nevím, jak chtějí ty ženy vypadat. Barevné hlavy, kačeří rty, ale když se jim to líbí,“ zakončil diplomaticky. Asi si neuvědomil, že se navezl i do své kamarádky Zdeny Studenkové. Ta se za své úpravy nestydí, ba naopak se jimi vychvaluje.

„Mám udělané oči, podstoupila jsem plastiku očních víček. Nestydím se za to a nevidím v tom problém. Že jsem si dala ufiknout trošku kůže, co je na tom? Chci vypadat dobře, chci vypadat mladistvě, protože je 21. století a živím se svojí tváří a tělem,“ svěřila se před časem českým médiím Zdena. Těžko říct, jestli Marošův názor na plastiky nějak otřese s jejich dlouholetým přátelstvím.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Jágrovy moderátorky, plastiky Studénkové a Brzbohatého rozcvička

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
3. 11. 2022 • 12:02

má pravdu, také se mi nelíbí ty "upravené" ženy. vypadají nepřirozeně a uměle. Některým plastickým doktorům bych sebrala licenci a diplom. ale holt prachy jsou prachy...že:?

olda1
3. 11. 2022 • 09:51

Zaprvé,Kramár není Miloše za druhé o Studenkové neřekl půl slova.

Dianthos
2. 11. 2022 • 20:13

Nesouhlasím. Kramár je dobrý. Sympaťák. Měl by zase dostat nějakou zajímavou roli v českém seriálu!

Dianthos
2. 11. 2022 • 20:10

Studénková si nenechala přetvořit celý obličej - o čemž hovořil Maroš Kramár. Plné rty měla odjakživa, nechala si pouze odstranit přebytečnou kůži. Což dělá mnoho lidí i ze zdravotních důvodů, protože těžká kůže tlačí na oční víčka a zhoršuje zrak.
Předpokládám, že hovořil o těch, které vypadají jako od jednoho plastéra. Nosy pršáky, nafouknuté rty, odbarvené, i uměle prodloužené vlasy, umělé nehty, umělé řasy, umělá poprsí. Vypadají jedna jako druhá.
V podstatě chudinky, které nejsou (a nikdy nebudou) spokojeny se svým vzhledem.
Na večírcích se pak nebaví, neřádí, ale pózují. Přece si nemohou poškodit to umělecké dílo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.