Studenková na odsávání kolen? Mám železnou nohu, hájí se | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Studenková na odsávání kolen? Mám železnou nohu, hájí se

Zdena Studenková promluvila o operacích, které podstoupila.
Zdena Studenková promluvila o operacích, které podstoupila. (profimedia.cz, archiv Blesku)

Nikdo nemládne, a to ani slovenská herečka Zdena Studenková (67), která navenek podvádí stárnutí, samotné tělo ale již své limity má. Herečka se ve slovenském pořadu Záhady těla rozpovídala o veškerých zákrocích, které podstoupila, a nutno dodat, že se na ní doktoři již pěkně vyřádili.

Vzhled i postavu by jí mohly závidět o polovinu mladší ženy, na těle se ovšem věk slovenské herečky Zdeny Studenkové již podepsal. Moderátorovi a hercovi Mariánu Miezgovi (47), kterého čeští diváci mohou znát ze seriálu Vyprávěj, prozradila, kolik operací již podstoupila. Ten jí na to konto vysekl poklonu, že i přes zdravotní neduhy vypadá stále skvěle.

„Všichni si myslí, že když jsem si byla dát repasovat moji nohu, kde mám na levé čtyři operace, na pravé sedm a mám železnou nohu, tak si o mně vždy myslí, že jsem si šla dát odsávat kolena,“ cituje herečku web pluska.sk. „Takže to nesedí. Kolena si nechodím odsávat. Ale mám také dvakrát zlomenou ruku, rameno, železnou nohu, ale podívejte, ručičky mám stále pěkné,“ chlubila se v pořadu Zdena Studenková, která se nebála uvést věci na pravou míru a přitom být stále nad věcí. Však si také od publika vysloužila velký potlesk!

Zdena Studenková (66) přiznala: Na prsa bych si nikdy nenechala sáhnout!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
11. 3. 2022 • 13:33

Proto má nohy O a zase celý chorobopis který poslete ošetřujícímu odborníkovi.Krampol vše vyzpívat za honorar

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.