ÚLET! Studenkovou (66) šokovala zpráva o těhotenství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

ÚLET! Studenkovou (66) šokovala zpráva o těhotenství

Herečka už přišla o oba rodiče.
Herečka už přišla o oba rodiče. (Profimedia.cz, reprofoto TV Makríza)

Ačkoli herečka Zdena Studenková (66) vypadá na svůj věk fantasticky, málokoho by napadlo, že by s jejím jménem bylo momentálně spojováno těhotenství. Jenomže přesně to se děje!

Herečku Zdenu Studenkovou si čeští fanoušci vybaví především z komedie S tebou mě baví svět či z tajemné pohádky Panna a netvor. Přestože jsou oba filmy staré čtyřicet let, na herečce se čas téměř vůbec nepodepsal! Že je pro Studenkovou věk jen číslo, dokazuje i fakt, že pár tvoří s mladším partnerem Branislavem Kostkou (49).

Zdena Studenková (66) přiznala: Na prsa bych si nikdy nenechala sáhnout!

Video se připravuje ...

Nedávno se však herečka přiznala, že čelila otázce týkající se těhotenství! Jak informoval web emma.pluska.sk, herečka během návštěvy ordinace musela vyplnit dotazník. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby ovšem omylem neoznačila překvapivé políčko. „Promiňte, že se vás ptám, ale vy jste mi v tom formuláři zaškrtla, že jste těhotná a kojíte,“ oznámil herečce zmatený doktor. Herečka pak musela vše uvést na pravou míru, celá situace se ale pochopitelně vysvětlila.

Šulcová: Nemám ani korunu! A Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
7. 5. 2021 • 22:37

Těch zákroků plastických chirurgů má požehnaně a obličej už má jak vosková figurína.... V jednom zábavném pořadu zvedla ruce a má dlouhé jizvy i na pažích - aby paže měla štíhlé, tak i tento zákrok podstoupila...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.