Nestárnoucí Studenková (66): Konečně kápla božskou a přiznala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nestárnoucí Studenková (66): Konečně kápla božskou a přiznala...

Zdena Studenková
Zdena Studenková (herminapress.cz)

 Zdena Studenková je proslulá nejen rolí Gábiny v komedii  S tebou mě baví svět, ale také svým nestárnoucím vzhledem. Pro herečku je věk jen číslo a návštěvami estetické medicíny se již nijak netají.

Na její tváři i navzdory jejímu věku nenajdete jedinou vrásku. Pleť má jako dvacítka a vedle některých kolegyň to vypadá, jako kdyby hvězda komedie  S tebou mě baví svět,  zapomněla stárnout.

„Starám se o sebe, protože mě můj obličej živí. Samozřejmě že mám spoustu nedostatků na svém těle, ale nikomu do toho nic není,“ řekla herečka webu Blesk.cz s dovětkem, že ačkoliv si svůj vzhled nechává vylepšit, najde se na jejím těle místo, na které si nenechá sáhnout.

Zdena Studenková: Plastiky podstupuji hlavně kvůli svému pocitu, ne kvůli mladšímu příteli.

Video se připravuje ...

„Jsem na sebe dost přísná, ale jednu věc vím jistě, nikdy bych si nenechala sáhnout na prsa. I když už nejsou taková jako ve dvaceti, ale nemám ráda velká prsa a ty moje se mi líbí. Stačí krásné prádlo,“ svěřila se Blesku herečka.

Ačkoliv Studenková dříve tvrdila, že skvěle vypadá díky dobrým genům a správné péči o své tělo a pleť, ne vždy to stačí. Již radu let se těší z účinků botulotoxinu. „Jsme v jednadvacátém století. Jako veřejná osoba bych se o sebe měla starat. Nevidím na tom nic zlého. Naopak tvářit se, že je hrdinství chodit vrásčitá, i když nemusím, není moje cesta dávat na odiv to, jak jsem šťastná, že stárnu,“ řekla pro Super.cz herečka.

Zdena Studénková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.