Tajemství hvězdy S tebou mě baví svět: DRAMA V RODINĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství hvězdy S tebou mě baví svět: DRAMA V RODINĚ

Hvězdy komedie století
Hvězdy komedie století ( Foto: M. Pátek, D. Černovský)

Herečka Zdena Studenková (68) bude už navždy spojena s komedií století Marie Poledňákové (†81) S tebou mě baví svět. Ačkoli velkou část své profesní kariéry vystupovala jako jedináček, ukázalo se, že vlastně jednoho sourozence má. Jen ho léta popírala...

O bratrovi Peterovi začala Studenková mluvit až nedávno, dokonce přiznala, že se spolu pravidelně vídají. I on byl léta skoupý na slovo, ještě v roce 2018 odpověděl na otázku Blesku poměrně rázně, z jeho tónu bylo patrné, že jsou jejich vztahy na bodě mrazu. „Nechci k tomu říkat nic víc, žijeme jiným životem, nic víc k tomu nechci říkat, řekli jsme si, že se v žádném případě k tomu nebudeme vyjadřovat,“ řekl tehdy. 

Zemřela Marie Poledňáková (†81), první dáma československého filmu a veselohry století

Video se připravuje ...

Zdá se ale, že se vše urovnalo, podle deníku Šarm se měla Studenková rozpovídat o svých blížících se narozeninách a jejich oslavách, přiznala, že bratr bude přítomen, dokonce bylo z jejího hlasu patrné, že je potěšená. Co bylo mezi sourozenci, které pojí tatínek Gustav (†87) dříve, je tedy jen předmětem spekulací - jedno je jasné. Negativní emoce dávno odvál čas. 

Marie Poledňáková (†81): První dáma československého filmu, která objevila Tomáše Holého

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.