Studenková vypěnila před diváky a... PŘERUŠILA PŘEDSTAVENÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Studenková vypěnila před diváky a... PŘERUŠILA PŘEDSTAVENÍ!

Zdena Studenková
Zdena Studenková (archiv Blesku)

Na práci člověk potřebuje klid, což platí i o herectví. Ten ale nebyl dopřán slovenské herečce Zdeně Studenkové (68), která byla ve dvouhodinovém monodramatu tolikrát vyrušena diváky, až byla donucena představení pozastavit!

Odehrát dvouhodinové představení Shirley Valentine tak, aby Zděně Studenkové nevypadl text a ještě zůstala po celou dobu v roli, vyžaduje nejen velký talent, ale také maximální soustředění. Stačí i malé zašustění a je po kvalitním výkonu. Herečku známou z komedie století S tebou mě baví svět během náročného monodramatu vyrušilo hlasité vyzvánění telefonu. Ta ovšem neváhala a rozhodla se sjednat si pořádek, divadlo-nedivadlo!

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Jágrovy moderátorky, plastiky Studénkové a Brzbohatého rozcvička

Video se připravuje ...

„Neruším? Já počkám,“ zareagovala na zvuk telefonu, který měl být správně během představení vypnutý nebo uvedený do tichého režimu. Diváci její poznámku brali s humorem. Zanedlouho se ale situace opakovala, a tak i Studenková opět vypadla z role a zeptala se znovu. Tentokrát se ovšem dočkala odezvy.

Zdena Studenková (68) přiznala: Na prsa bych si nikdy nenechala sáhnout!

Video se připravuje ...

Na řečnickou otázku odpověděl divák s tím, že se omlouvá za paní, které onen telefon zvonil. Nepříjemnou událost odůvodnil tím, že je divačce již 70 let. „Takových je nás tu víc,“ nezdráhala se mu podle deníku Blesk odpovědět Zdena Studenková, která mezi sedmdesátníky bude již za dva roky patřit.

Kdo by očekával, že představení bylo těmito nevyžádanými pauzami zkaženo, má se na omylu. Lidský přístup hlavních aktérů zbytek přítomných pobavil a herečka ve svém strhujícím výkonu směle pokračovala.



Přečtěte si
fenix51
8. 6. 2022 • 04:13

-bello-
8. 6. 2022 • 01:01

Studénkové fandím a pěkně to babce natřela, protože jdu-li na společennskou akci, do divadla, do kina atd. já mobil vůbec neberu! Není to vůbec třeba,, ale když někdo musí, tak vypnutý.Kromě toho v divadlech ,než zvednou oponu na to upozorňují.
Když bez mobilů nemůžou být, ať dřepí doma a koukají na TV

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.