Utajená krize Studenkové: Finančně na dně, dceři to dala vyžrat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Utajená krize Studenkové: Finančně na dně, dceři to dala vyžrat

Zdena Studenková
Zdena Studenková (Profimedia.cz, reprofoto TV Makríza)

Láska dělá s lidmi divy a umí v nich probudit různé emoce. Své o tom ví i herečka Zdena Studenková (69), které velká lovestory přinesla životní štěstí, ale i několik strastí a pošramocených vztahů.

Byla vdaná 14 let a stala se maminkou dcery Simony, šťastná ovšem během soužití s režisérem Stanislavem Párnickým († 77) zcela nebyla. „Najednou jsem měla pocit, že vedle něj velmi rychle stárnu…“ vzpomíná herečka na manželství s o devět let starším režisérem. Času stráveného v tomto vztahu ale nelituje. „Žádné velké vzrušení v životě, ale velmi mnoho jsem se od něho naučila. Ale najednou jsem přišla na to, že se potřebuju citově investovat do něčeho jiného,“ řekla kdysi herečka v rozhovoru pro iDnes.cz.

Zdena Studenková  v Ordinaci. Bude to drama!

Video se připravuje ...

Nakonec lásku s velkým L našla po boku mladšího partnera, dirigenta Branislava Kostky (52), jenž je o 17 let mladší. Vztahu na jeho samotném začátku fandil málokdo. Ani rodina nebyla z nového partnera nadšena, nová hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 si ale do svého milostného života mluvit nenechala a pro své štěstí v lásce byla ochotna strádat na jiných životních frontách.

Po rozvodu s režisérem měla v plánu prodat dům. Nakonec v něm ale díky roli v zahraničním seriálu zůstala. „Vyplatila jsem bývalého manžela a zůstala v něm s dcerou a přítelem,“ cituje Studenkovou web Báječná žena. Lehce se jim ovšem nežilo. „Finančně mě to odstupné vyčerpalo tak, že jsme nějaký čas žili v maličkém podnájmu a dům se pronajímal. Nebylo to nejlepší období a nikdo to tehdy nevěděl,“ vzpomíná slovenská herečka.

Hříšné přiznání Elišky Balzerové v 7 pádech: Experimenty s marihuanou a speciální dovednost 69!

Video se připravuje ...

Konečně jí to ale v milostném životě klapalo, a tak byla ochotna leccos přetrpět, třebaže si na nějaký čas přestala rozumět s dcerou Simonou. „Dceři, když jí bylo 13 let, jsem jasně řekla: Miluji tě, jsi moje největší láska, krev mé krve, ale život si od nikoho, ani od tebe, nenechám zničit,“ pověděla jí s drsnou upřímností. Neshody naštěstí postupně vymizely. „Dnes máme úplně normální vztahy,“ dodala na toto téma pro iDnes.cz Studenková.  



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
11. 8. 2023 • 08:25

Ale vona už zestárla

Celebrity-chachacha
11. 8. 2023 • 08:24

Všechny tyhle hérečky vypadají tak nějak hrůzostrašně vyděšeně . Proč? Neumí stárnout s grácií. Strach jim čiší z očí. A proti tomu žádná operace nepomůže. Ani pochlebování jak jsou nestárnoucí, ale oni se vidí každý den ráno bez šminky v zrcadle.

Marek456
3. 8. 2023 • 22:44

Zde je krásně vidět jak všichni Ti které vidíme se usmívat z různých bulvárů v třpytivém oblečení o kterých si myslíme že žijí na obláčku, tak se ukazuje že jsou to jen lidé z masa a kostí a mají úplně stejné problémy jako všichni ostatní smrtelníci, akorát my to nevidíme.

stoura
30. 7. 2023 • 08:39

Chtěla jiného, mladšího? Kdysi v té slavné komedii se natřásala při melodii Šťastné mámení atd., tak to má!!

Uživatel_5522193
29. 7. 2023 • 11:13

Neřekla bych že strádá je jedno o kolik je partner mladší důležitá je láska. Dceři to řekla dobře,starala se o ní celé dětství a není žádná povinnost se pro kohokoliv obětovat na svůj úkor, máme každý právo na štěstí. Většinou jsou vlídní a postarají se o rodiče ve stáří právě ty děti které nejsou rozmazlované a dá se jim vše.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.