Tajemství Táni Pauhofové (39): Celoživotní noční můry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tajemství Táni Pauhofové (39): Celoživotní noční můry

Táňa Pauhofová
Táňa Pauhofová (NGUYEN PHUONG THAO / Reflex)

Je krásná a úspěšná, ale ani takovým se nevyhýbají obavy a strachy. Své o tom ví i herečka Táňa Pauhofová (39), která se v primáckém pořadu 7 pádů Honzy Dědka rozpovídala o návštěvách psychoterapeuta.

V dnešní době mnoho lidí využívá služeb terapeutů, kteří jim pomáhají ve zvládání problémů a se zpracováváním traumat. Odborníka navštěvuje i populární herečka, která s ním řeší své potíže s komunikací. „Já jsem úplně učebnicový příklad pro psychoterapeuta, ale velmi dobře spolupracuju. Nejvíc jsme pracovali na tom, abych se nesnažila odpovědět na všechno,“ svěřila se Pauhofová.

7 pádů Honzy Dědka: Táňa Pauhofová o své fóbii a přiznala návštěvy psychoterapeuta

Video se připravuje ...

Filmová hvězda je ve svém okolí totiž známá tím, že nebere telefony. „Umím komunikovat s lidmi, jen nerada telefonuju. To je celé. Není mi to příjemné,“ prozradila Táňa fobii, která je častější spíš u lidí o generaci mladších. Tento způsob komunikace nedělá herečce zkrátka dobře, takže lidé, kteří by ji potřebovali rychle zastihnout, mají zřejmě smůlu.

Táňa Pauhofová (39) v 9. měsíci těhotenství: První slova o miminku a porodu!

Video se připravuje ...

Je to trochu překvapivé, ale tato jemná žena má nečekaného koníčka – zbožňuje řízení. „Mě baví řídit cokoliv, umím řídit i kamion. Při práci se dostávám k tomu, že musím umět obsluhovat různé dopravní prostředky, tak dostanu rychlokurz. Nebo k některému zboží nedostanete odvoz, ale nabídnou vám klíčky od dodávky, abyste si to odvezli sami. Tak nezbývá nic jiného než si to odřídit,“ vysvětluje herečka.

Sen po tatínkovi

Táňa nemiluje pouze sezení za volantem. „Ještě bych chtěla motorku, to mě láká. Můj otec je vášnivý motorkář, vyrůstala jsem u motorek, tak se to asi nějak přirozeně přesunulo na mě,“ prozradila.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.