Herečka Jaroslava Obermaierová (73): Spadl na ni strom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Jaroslava Obermaierová (73): Spadl na ni strom!

Herečka musí vydržet bez koupání v moři.
Herečka musí vydržet bez koupání v moři. (Foto Aha! – Jakub Poláček, TV Nova)

Smůla se jí lepí na paty! Když už konečně dostala Jarka Obermaierová (73) účinné injekce na bolesti zad, spadl jí na nohu strom a herečka se nesmí koupat. „Pořád tam mám bouli,“ postěžovala si Aha! představitelka drby Vilmy Nyklové z nekonečného seriálu Ulice.

Na počátku prázdnin si chtěla na chalupě jen odpočinout v houpací síti. Místo kýžené romantiky se ale vylomil jeden ze stromů, na nichž byla síť přivázaná, a praštil ji do nohy.

Obří hematon
„Nevěřila bych, jaká to může být rána. Úplně mi odrazila maso! Měla jsem obří hematom a několik dní jsem jen pajdala,“ popsala Jarka děsivou chvilku. Musela si dávat ledové obklady. „No a pan doktor mi při kontrole řekl, že se nemůžu koupat. Mohl by totiž z toho vzniknout bércový vřed. Takže na cestu k moři můžu zapomenout,“ poznamenala herečka smutně.



Chce mít klid
„Nechci skuhrat, vím, že na tom jsou lidé mnohem hůř. A jsou většinou mladší než já. Ale už bych ráda měla klid,“ přiznala Obermaierová. Současná vedra prožívá právě na chalupě, kde si nečekané zranění přivodila. „Nakonec musí být člověk rád, že má aspoň pořádku srdce,“ dodala Jarka smířeně.

Mnoho dalších zdravotních problémů
Jarka se nějak nemůže poslední roky vyhrabat ze zdravotních problémů. V listopadu 2017 na chalupě při procházce lesem uklouzla a zlomila si kotník. Ve špitále znovu upadla a naštípla si obratel. Potom ji dlouhé měsíce trápily bolesti zad, teď má zase strach z bércáku.

Na Jaroslavu Obermaierovou v muzikálu Kvítek mandragory se můžete podívat zde: 



Přečtěte si
defakto
29. 7. 2019 • 22:05

... pořád si stěžuje na záda , musí brát speciální injekce a pak si jde lehnout do houpací sítě ? To by někdo kdo má potíže se zády normálně neudělal . A že to ten stromek nevydržel , no není divu , v 73 letech by už měla mít rozum !

defakto
29. 7. 2019 • 12:01

... nevím k čemu jí bylo na staré kolena budovat nějakou chalupu , jen co z ní vyleze už má nějaký úraz ! Kdo se bude o chalupu starat , snad Jaroušek ?
Měla zůstat v Praze , dožít v nějakém pěkném bytě třeba se svým Jarouškem , mít poblíž obchody a lékaře , sem tam si sednout na lavičku do parku , to potřebuje starý člověk .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.