Rudolf Hrušínský: PŘIHLÁSILA SE MU ROKY ZTRACENÁ PŘÍBUZNÁ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rudolf Hrušínský: PŘIHLÁSILA SE MU ROKY ZTRACENÁ PŘÍBUZNÁ!

V Ulici se potkají Miluše, Rudolf a Kristýna.
V Ulici se potkají Miluše, Rudolf a Kristýna. (Foto FTV Nova)

Od samého začátku je v seriálu Ulice Rudolf Hrušínský (74) jako dobrosrdečný Vlastimil Pešek. Minulý rok k němu naskočila jeho švagrová Miluše Šplechtová (63) a nově hlásí nástup i roky ztracená neteř Kristýna Hrušínská (36). Rodinné spory už jsou dávno zapomenuty.

Dlouhá léta byly totiž vztahy mezi bratry Rudolfem a Janem (66) na bodu mrazu. Rozklížilo je dědictví po jejich otci Rudolfu Hrušínském (†73). Neshodli se na penězích za vilu v pražských Nuslích a nemluvili spolu dlouhých 20 let. Obrat nastal až před lety a zajisté tomu napomohl i nástup manželky Honzy do Ulice a teď i roky ztracené neteře Kristýny. Jablko většinou nepadá daleko od stromu, a tak byla Miluše oslovena produkcí s nabídkou role pro její dceru.

„Chtěli po mně Kristýnčino číslo, ale to nic neznamenalo, protože na castingu bylo dalších šest skvělých hereček,“ řekla představitelka seriálové Jolany a na dotaz, jestli tam byl někdo lepší než Kristýna, odpověděla se smíchem: „Rozhodně ne!“ A tak se do nekonečného seriálu dostala další hvězda se slavným příjmením. „Moje postava se jmenuje Vanda Veselá a vrací se z emigrace do Čech, aby poznala svou mámu, kterou hraje moje maminka,“ prozradila Kristýna Hrušínská s tím, že casting probíhal právě prvním dialogem mezi znovunalezenou matkou a dcerou. Její postava se v seriálu setkává i s dalším členem známé rodiny. „Ještě hraju se strejdou Rudolfem, který hraje také něco jako mého strejdu. A s ním tedy hraji úplně poprvé,“ přiznává Hrušínská. Jak jim rodinné hraní půjde, můžete sledovat každý všední den v nových dílech Ulice už od 16. srpna v 18.25 na Nově.

Svatba, jakou Ulice ještě nezažila! 

Video se připravuje ...

Jan Hrušínský v seriálu jen na fotce

Talentovaná Kristýna na castingu všechny okouzlila. „Byla jednou z vícero adeptek a na kamerových nás herecky přesvědčila, že ona je Vanda. Svou úlohu a zvláštní kouzlo sehrálo určitě i to, jak jsou si s mámou podobné. Jak fyzicky, tak gesty nebo mimikou. Dodává to celému příběhu křehkost a uvěřitelnost,“ prozradila kreativní producentka Silvie Klasová s tím, že v jedné scéně byla použita skutečná rodinná fotografie, na které je Kristýna s tátou, hercem Janem Hrušínským.

Petr Vacek z Ulice: Veronika si o mně myslela, že jsem úchyl já o ní, že je UFOn

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.