Děsivý zážitek Patrasové: Tváří v tvář »zubaté«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Děsivý zážitek Patrasové: Tváří v tvář »zubaté«!

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová (Tonda Tran)

V souvislosti se stále ještě manželkou Felixe Slováčka( 78) se neustále řeší téma alkohol. Třináctá komnata Dagmar Patrasové (65) je ale možná malinko jinde. Při operaci krční páteře se totiž nečekaně dostala na „druhý břeh“.

V rozhovoru s herečkou Miluší Bittnerovou v pořadu Na Kafeečko přiznala, že prodělala před lety klinickou smrt. „Stalo se to, že asi dva dny po operaci jsem šla do koupelny. Bylo to ráno v šest. Prostě jsem šla do té koupelny a takhle jsem se sehnula, už nevím pro co, a ono mi to tady ruplo. A to tak, že se mi udělal úplný buřt a úplně to tak táhlo. Což o to, ale já jsem nemohla dýchat. Lapala jsem po dechu, doplazila jsem se k tomu zvonku a zvoním na sestřičku. No a ona přišla a já už jsem nemohla ani pořádně mluvit. Ona říká: Ježíš, co se stalo? Ježíš, já mám malou pětiletou holčičku, tohle to mi nemůžete udělat,“ zavzpomínala na vypjaté okamžiky na hranici života a smrti, kdy byla sestře schopná odpovědět jen: „Doktora“!

Gottová nemá psychotesty a je bez práce. A Dáda se pomstí Felixovi, rozvodem ne!

Video se připravuje ...

Pohled shora

„A pak už mě položili na postel, dávali mi nějaký kyslík a něco se mnou dělali. Najednou mi bylo dobře. A viděla jsem sebe na té posteli, kde seděl doktor a říkal: Jsem s vámi, jsem s vámi. Tohle mi říkal pořád. Já jsem v duchu říkala: Tak něco dělej, protože já nemůžu dýchat. No a pak jsem viděla, jak přijelo ARO v těch červených kostýmech a se stříbrnými kufry. Vím, že tam byla taková blonďatá paní doktorka,“ popisuje Dagmar Patrasová, jak upadla do klinické smrti a dodává:

„A ještě se mi stalo, že jsem měla před sebou takové dva obdélníky jako televize. Jeden tady, jeden tady. No a na tom levém stály moje děti, byly smutné a držely se. Nějaký mužský hlas pořád monotónně říkal: Nesmíš, nesmíš. No a tady mi projíždělo moje dětství a vlastně můj život.,“ říká zpěvačka a herečka s tím, že pak nastala tma a probudila se až na JIPCE. S obrovským vděkem za život, kterého si prý už o mnoho více váží.

Francie se loučí s Belmondem! A policie kvůli Ivetě vyhledala Rychtáře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.