Krutá rána pro Patrasovou: Vlastní krev ji vymazala ze života? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krutá rána pro Patrasovou: Vlastní krev ji vymazala ze života?

Celá rodina společně.
Celá rodina společně. (Michaela Remešová, Daniel Černovský)

Pozorovateli rodiny Slováčkových by se mohlo nejspíš někdy zdát, že členem klanu, který je naprosto pevný, silný, statečný a neochvějný, je paradoxně nejmladší dcera Anička (26). Nesmírně statečně zabojovala s rakovinou prsu, nadhled a pokoru si drží stále. Kdo ale podrží v nouzi ji, když je ouvej?

Pokud na nás padá sklíčnost, většinou se naší vrbou stává máma. Samozřejmě za předpokladu, že s ní máme vyrovnaný vztah. Vyslechne, podpoří, pohladí… Jenže když Anička Slováčková zmiňuje, kdo je jí v rodině největší oporou, nikdy nepadne jméno Dagmar Patrasové (65), jak upozorňuje web Expres.cz.

Herečka a zpěvačka nedávno zveřejnila na sociální síti dvě fotky s Felixem Slováčkem mladším s tímto komentářem: „Tyhle dvě fotky s bráchou jsem vybrala ilustračně kvůli tomu, že je od sebe dělí necelé dva roky. A stejně vedle sebe pořád stojíme: v dobrém i zlém. Stejně jako dalších pár přátel kolem mě. Opravdoví přátelé vás nikdy nenechají na holičkách,“ napsala ke snímkům Slováčková. Své rodiče ale úplně vynechala. Jen dále rozvedla, proč bychom měli přátelům říkat i to špatné, svěřit se jim, když se cítíme osaměle.

Prostor X: Rozhovor s Annou Slováčkovou

Video se připravuje ...

„V přátelství se nesdílí jen ty pozitivní věci. Přátelé vás obejmou, když brečíte. Přátelé vám oholí hlavu, když je o to poprosíte, protože to sami nedokážete. Oni spolknout slzy a budou pro vás silní. Přátelství si musíte hýčkat a starat se o něj jako o kytičku. A když si přijdete z jakéhokoliv důvodu osamělí a cítíte, že se tak cítit nechcete, nečekejte na to, až všem telepaticky dojde, že se tak cítíte, protože si vzájemně nedokážeme na dálku číst myšlenky,“ apelovala na své sledující tato mladá bojovnice. A třebaže v minulosti mluvila i o podpoře svého táty, maminku nezmínila ani jedinkrát. Znamená to, že bývalá hvězda dětských srdcí, nedovede s Aničkou těžké okamžiky sdílet? Nebo je jen příliš ponořená do vlastních problémů?

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.