Slováčková o životě s cejchem: Nenávist kvůli Patrasové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slováčková o životě s cejchem: Nenávist kvůli Patrasové!

Dáda Patrasová s dcerou Aničkou
Dáda Patrasová s dcerou Aničkou (Aha! Marek Pátek)

Mohla následovat svou maminku Dádu Patrasovou (65) a stát se idolem dětí. Anička Slováčková (26) ale vždy tíhla spíš k hudbě jako její otec, hudebník Felix Slováček (78). Názory, že je protekčním potomkem slavných rodičů, si přestala všímat a šla si tvrdě za svým.

Již ve svých třech letech získala první pracovní příležitost a nadabovala oblíbenou pohádkovou postavu Krtečka. Mohlo se tedy zdát, že díky svým rodičům bude mít vydlážděnou cestu, která jí hon za úspěchem značně usnadní. S takovými názory se Anička často setkává, nechce jim ale dávat takovou váhu: „Pořád to slýchávám, ale už si z toho nic nedělám a snažím se to vytěsnit. Mám svou kapelu, své písničky a občas vystupuji s tátovým Big Bandem, což mě hrozně baví. Dokážeme to s tátou a bráchou slušně rozjet. To, co dělá máma, mě nikdy nelákalo, prostě je to moje máma a tím bych to uzavřela,“ prozradila Blesku zpěvačka.

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi

Video se připravuje ...

Přestože začala s dabováním dětské pohádky a její maminka se v průběhu své kariéry zaměřila na dětské publikum, touto cestou se nakonec vydat nechtěla. Spíše se snažila zbavit nálepky, která mohla její kariéře spíše uškodit. „Ta závist je strašná, odmala mi přišlo, že jsem jako zboží – dcera Dády Patrasové,“ řekla zostra Anička. „Děti mám ráda, ale tohle není odvětví, co by mě lákalo. Jsem raději sama za sebe a na pódiu mám svou kapelu Aura, máme svůj repertoár, kontakt s fanoušky, a to mě baví,“ dodala narovinu Anička Slováčková.

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.