Slováčková setřela tátu Felixe: Kdo je větší hanba rodiny?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slováčková setřela tátu Felixe: Kdo je větší hanba rodiny?!

Anička s otcem Felixem
Anička s otcem Felixem (Instagram- Anna Julie Slováčková)

Nenechá si nic líbit! Když si Anna Slováčková (25) od svého otce Felixe (77) vyslechla, že je hanba celé rodiny kvůli tetování, pohotově mu to vrátila tak, že na to neměl co říct...

Dávno předtím, než se musela vyrovnat s atakem rakoviny prsu, způsobila svému tátovi šok. Krátce po dovršení plnoletosti se nechala potetovat. „Máma mi to nechtěla zakazovat, když už jsme se viděly tak třikrát do roka, takže mi jen řekla, že to je hezký. Táta se to dozvěděl, až když jsem měla asi čtvrté tetování. Byla jsem zrovna ve škole a měla od něj tak dvacet zmeškaných hovorů,” přiznala dcera Felixe Slováčka a Dády Patrasové (64).

Šťastná Slováčková porazila rakovinu! A Novotný skončil u soudu, urazil prodavačku

Video se připravuje ...

„Rozčiloval se, že to dělá hanbu celé rodině. Řekla jsem mu – tak tati, o hanbě celý rodině bychom si mohli vyprávět! Na to už mi neřekl nic...“ setřela dcera tátu v narážce na jeho milenku Lucii Gelemovou (38). Anička bude hostem dnešních 7 pádů Honzy Dědka na Primě. Kromě táty tam promluví také o svém aktuálním zdravotním stavu.

Prostor X: Rozhovor s Annou Slováčkovou



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.