Patrasová dostala nůž na krk! LÉČENÍ, NEBO KONEC | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Patrasová dostala nůž na krk! LÉČENÍ, NEBO KONEC

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová (Foto Aha! – Slávka Červená, Alexandr Malachovský)

Herečka se nechala slyšet, že s hudebníkem mají perfektní vztah a tráví spolu každý den. Felix podle Dády dokonce s nadšením zahradniční na pozemku jejich vinohradské vily. Je to ale pravda?

„Nic nerenovuji a nic neokopávám... Dokud se nenechá léčit, tak se s ní vůbec nebavím, to je moje podmínka. Nejdříve léčit, pak se může něco dít, jinak nic a konec," vzteká se Felix Slováček (78) podle webu ŽivotvČesku.cz. 

Neckářovi vyděsili fanoušky, infarkt! A Patrasová září, velké plány s Felixem

Video se připravuje ...

„To je úplný nesmysl. Co bych tam dělal? Já jsem řekl, že dokud nepůjde na léčení, tak se s ní vůbec nebudu bavit, ani tam nebudu bydlet, prostě nic," klade si podmínku ohledně případného návratu k pětašedesátilé manželce naštvaný saxofonista.

Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s ex milenkou Gelemovou, návratu k Dádě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
5. 8. 2021 • 21:48

Slováček se neměl nikdy ženit! Je to sobec , chce
být opečovávaný a vyhýbá se odpovědnosti závazného párového žití.Tak si odskakuje a jeho poslední pečovatelka Gelemová už z toho byla taky otrávená. Ono je vždycky něco za něco! A to on nechce chápat.
Patrasová je už stará, depresivní a s alkoholem si sama určitě neporadí .Říct o ní veřejně " nevrátím se , dokud se nebude léčit " je na přes hubu .V jakém on je postavení, že si klade podmínky ?!
Krampol měl doma to samý v bledě modrým, ale za svou Haničkou stál a do léčby ji dostal a byl jí ochráncem. pořád. A muselo ho to stát hodně sil.
Slováček je celoživotně divně sobeckej zbabělej parchant. Nechápu jeho syna, že by ho nechal bydlet u sebe.
Patrasovou ráda nemám, ale ... !

kristinn
4. 8. 2021 • 11:51

no, koho dostane do spárov hnusný démon alkohol, nepustí ho tak ľahko.Otázkou je, čo bolo spúšťačom...Félix, neprispel si k tomu Dádinmu alkoholizmu veľkou mierou?

aveneta
4. 8. 2021 • 10:23

Komický příběh života......jo, když si dva spolu přestanou rozumět a jeden z nich si najde milence - milenku se stává, ale po čase je normální tuto situaci vyřešit, ale toto mnoholeté žití kdy oba mají své partnery je tedy nenormální oba, tedy půjdou tzv. do krechtu a tak to asi oba vnímají a chtějí tzv. urvat od života co se dá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.