To snad nemyslí Felix Slováček vážně! Chudák Anička ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

To snad nemyslí Felix Slováček vážně! Chudák Anička ...

Anička Slováčková s tátou Felixem Slováčkem
Anička Slováčková s tátou Felixem Slováčkem (Michal Protivanský, TV Nova, archiv)

Zatím měla Anička Slováčková (25) možnost popřát svému otci k jeho 78. narozeninám skrze sociální sítě. Nemohla se s otcem vidět osobně, neboť svůj velký den oslavil s exmilenkou Lucií Gelemovou (38). Jak na to dcera reagovala?

Podivnou posloupnost událostí nyní zažívá hudebník Felix Slováček. Po rozchodu s Lucií Gelemovou se po návratu do Česka nejprve vydal do vily, kterou Lucie obývá, a nyní se ukázalo, že spolu oslavili i jeho narozeniny. Dcera Anička tak neměla jinou možnost nežli otci popřát alespoň přes svůj instagramový účet.

„Dneska má můj táta narozeniny. Miláčku můj, buď hlavně zdravej a v pohodě. A taky ti přeju, aby ses už co nejrychleji vrátil se svým Big Bandem a s námi zpěváky na pódia a znovu to roztočil na každém plese, večírku a koncertě! To je pro nás muzikanty teď asi to nejlepší přání,“ znělo blahopřání Slováčkové, jak uvedl deník Blesk.

Felix Slováček oslavil 78. narozeniny: Podpořil expartnerku Gelemovou

Video se připravuje ...

„Těším se, až vedle tebe budeme zase zpívat! A těším se, až mě a moji partu budeš učit moravský lidovky ve sklípku! Tvoje Anička," dodala zpěvačka a herečka. S ní a se synem Felixem ml. se má muzikant vidět až tento týden.  

Nedvědovi zachránila život Pavlínka! A Dáda zasadila Felixovi tvrdý úder

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
28. 5. 2021 • 00:26

to:14TONY
Já bych řekla, že ta Anička si vydělávala sama , zatímco štět-ka Gelemová k zlatému hnízku přes šugr dědka Slováčka.Když přitáhla do Prahy měla nahou pr .. , žádné styky a vypadala , jak cuchta!

-bello-
28. 5. 2021 • 00:23

Je to senilní blbec.Nechává si zadní vrátka.kolik na něm vlastně ta štět-ka vydělala?
Anička je taky pitomá, já bych se rozhodně takovému tatíkovi nepodbízela.

zuzakirsch
27. 5. 2021 • 14:13

Bohužel je holčina vzhledově celej taťka.

luppe
27. 5. 2021 • 07:50

Ten starej nehezkej vošoust už by se mohl srovnat. O tom, že by dostal rozum pochybuji. Protože myslí tím co má za poklopcem 😀

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.