Felix Slováček po rozchodu: Z letiště zamířil k exmilence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Felix Slováček po oznámení rozchodu: Z letiště zamířil k exmilence!

Felix Slováček a Lucie Gelemová
Felix Slováček a Lucie Gelemová (Dan Černovský)

Z letiště si to Felix Slováček (77) štrádoval rovnou do Malešic, kde doposud bydlí s Lucií Gelemovou (38). Syna Felixe (37), u něhož chce podle prohlášení exmilenky žít, si nechal evidentně na pozdější dobu.

Informace o rozchodu Felixe Slováčka s malířkou Lucií Gelemovou vyplavala na světlo údajně nechtěně těsně před muzikantovým odletem do Jerevanu. Nepretržitě mu tam kvůli tomu zvonil telefon. Přitom se Felix těšil, jak bude v Arménii v klidu muzicírovat. To tedy neklaplo. Musel do mobilu složitě vysvětlovat, co se po sedmi letech vztahu s milenkou stalo. Zato Lucie Gelemová, která zůstala v Praze, k rozchodu vydala obšírné prohlášení.

Prodal Horna babičce o dům? A Felix bez milenky: S Dádou nemá smysl válčit!

Video se připravuje ...

„Toužím po rodině, životě v rodných jižních Čechách na venkově a s Felixem po sedmi letech společného života ve společné domácnosti zůstáváme přátelé. Bylo to mé rozhodnutí, které vyplynulo z Felixova přístupu,“ napsala malířka. Původně prý ovšem chtěli počkat, až se hudebník vrátí do Česka, a společné prohlášení chtěli vydat až v neděli, v den Slováčkových 78. narozenin.

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...

„Felix mi o rozchodu řekl, ale nebrala jsem to už vážně,“ přiznala právoplatná manželka Dáda Patrasová (65). Nebyla proto na situaci vůbec připravená. Pro mnoho lidí bylo překvapením, že nezačala slavit a jásat. „Už chci mít jenom klid,“ vysvětlila herečka. Uvědomuje si, kolik ztratili s Felixem času. „Teď není čas na nějaké výčitky. Dívám se dopředu, ne zpátky,“ prohlásil Patrasová.



Přečtěte si
zdengregr
23. 5. 2021 • 07:29

Hezká a ne úplně blbá dělá roky matraci staroušovi z divnorodiny. Ať je ráda, že si může najít někoho, kdo to nebude mít za pár...

blamal
22. 5. 2021 • 12:12

To je sranda. Dospeli lidi a chovaji se jak kdyby jim bylo 15. A ta nenavistna napučená ted uz pseudomilenka, ktera vydava prohlaseni o tom, ze ji zakonita manzelka zasahuje do soukromi, nas rozesmala nejvic! 🤣🤣🤣🤣🤣

zadnice
22. 5. 2021 • 11:02

Dejte už s ním pokoj, jako chlap nemůže být normální.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.