Gelemová na útěku z | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gelemová na útěku z "toxického prostředí": Výhrůžné vulgarity od Dády?

Dáda Patrasová a Felix Slováček s ex-milenkou Lucií Gelemovou
Dáda Patrasová a Felix Slováček s ex-milenkou Lucií Gelemovou (Profimedia)

„Pomluv, intrik a mnoho zlého stran jeho současné manželky, která sebe a i mne dlouhé roky šířením lží v bulváru zviditelňuje, jsem si v tomto vztahu užila až dost,“ obula se Lucie Gelemová (37) u příležitostí rozchodu s Felixem Slováčkem (77) do jeho manželky. Už má prý jejích ataků plné zuby!

Dáda Patrasová mi navíc mimo jiné od roku 2015 zasahuje i do soukromí, a to zasíláním výhružných a vulgárních sms zpráv, které často evidentně nepíše za střízliva, tyto zprávy mohu pochopitelně doložit. Život je příliš krátký a já už jej nechci dál trávit v takto toxickém prostředí," nenechala nit suchou na Dádě Patrasové (65) Lucie Gelemová podle webu Extra.cz.

„Toužím po rodině, životě v rodných Jižních Čechách na venkově a s Felixem po 7 letech společného života ve společné domácnosti zůstáváme přátelé. Bylo to mé rozhodnutí, které vyplynulo z Felixova přístupu," doplnila na bolestné téma sexy malířka. A co na tahle nařčení říká Patrasová? 

Ex Slováčka o Dádě: Výhružné a vulgární sms! A radikální krok Ivany Gottové

Video se připravuje ...

„Lže. Její fantazie je velká. Nechci jí věnovat svůj čas, nestojí mi za to, ostatně všechno se dá vyrobit a dokázat. Asi má nějaký důvod kolem sebe teď kopat. Snad si najde sponzora, její prohlášení podstoupím právníkům,“ okomentovala herečka názory sokyně pro změnu zase na webu Expres.cz.

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
18. 5. 2021 • 22:44

Jak už jsem jednou tady napsala, 7 let vydržovaná " štět-ka, které ujjíždí vlak ( nejen jako " umělkyni ") chtěla klid hlavně v jistotě oddacího listu s nárokem na dědictví!!
No co, teď je VIP a k vymetání různých párty bude mít dveře otevřený a někoho tam lapne, madam " Hradní produkční "
To je svět! A k tomuto výkvětu obsazenosti postů v republice přispívají dědkové (od Gotta po Slováčka přes Menzela konče)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.