Felix Slováček (77): Od Gelemové dostal KOPAČKY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Felix Slováček (77): Od milenky dostal KOPAČKY!

Dáda Patrasová a Felix Slováček s ex-milenkou Lucií Gelemovou
Dáda Patrasová a Felix Slováček s ex-milenkou Lucií Gelemovou (Profimedia)

Sedmý, a tedy kritický rok nepřežil ani vztah ženatého saxofonisty Felixe Slováčka (77) a malířky Lucie Gelemové (38). Slováček, který v neděli oslaví 78. narozeniny, totiž dostal »kopačky«. Prý si za to může sám! Vrátí se snad k Dagmar Patrasové (65)?

Slováček sice dnes odletěl do arménského Jerevanu, zprávy o jeho rozchodu s Gelemovou ale »rádio Jerevan« nejsou. „Život je příliš krátký a já už jej nechci dál trávit v takto toxickém prostředí,“ potvrdila deníku Aha! Gelemová, která prý byla po celou dobu vztahu pod tlakem Felixovy manželky Patrasové. „Vstoupila jsem do nefunkčního manželství, byť bylo manželi z různých důvodů na veřejnosti prezentováno jinak,“ vysvětlila Lucie. Ke krachu vztahu se schylovalo již nějaký čas. „Dlouhou dobu jsem naivně věřila ve změnu a pravdu. Nestalo se tak a já volím jinou cestu, kdy Felix přes vše zůstává navždy součástí mého života, nyní však ve vztahu přátelském,“ doplnila Gelemová, podle které se Felix v dohledné době odstěhuje z jejího bytu. Nevrátí se však do vily, kterou mají napůl s Dádou, bydlet má u svého syna Felixe juniora. Ten má rodinný dům, v jehož přízemí plánuje mít hudebník »vejminek«.

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video se připravuje ...

Celé prohlášení Lucie Gelemové

I když nemám potřebu běžně dávat rozhovory nebo řešit osobní věci a »vykecávat « se v médiích jako jiné, ráda bych tímto příspěvkem předešla dalším možným nepravdivě interpretovaným spekulacím. Ačkoliv jsme měli s Felixem společnou dohodu, že příští neděli, v den jeho krásných narozenin společně zveřejníme jistou informaci, nešťastně se tomu stalo jinak. Věc tedy zůstává na mně a musím ji rozepsat, chtě nechtě poněkud obšírněji. Pomluv, intrik a mnoho zlého stran jeho současné manželky, která sebe a i mne dlouhé roky šířením lží zviditelňuje, jsem si v tomto vztahu užila až dost. D. Patrasová mi navíc mimo jiné od roku 2015 zasahuje i do soukromí, a to zasíláním výhružných a vulgárních sms zpráv, které často evidentně nepíše za střízliva (tyto zprávy mohu pochopitelně doložit).

Život je příliš krátký a já už jej nechci dál trávit v takto toxickém prostředí. Toužím po rodině, životě v rodných Jižních Čechách na venkově a s Felixem po 7 letech společného života ve společné domácnosti zůstáváme přátelé. Bylo to mé rozhodnutí, které vyplynulo z Felixova přístupu. Já a jeho nejbližší zároveň víme, že Felix návrat ke své současné, druhé manželce rozhodně nechystá, protože D. Patrasová se stále odmítá léčit... Tj. slovy Felixe: „No, to je ta samá písnička...“ Felix má v plánu přestěhovat se do domu ke svému synovi, což není v rozporu s tím, že se nadále musí sám starat o dům na Vinohradech, který mu z poloviny patří, má k němu vztah, má tam archiv apod.

Vstoupila jsem do nefunkčního manželství, byť bylo manželi z různých důvodů na veřejnosti prezentováno jinak. Předpokládám, že mi přesto bude opět intenzivně »otloukáno o hlavu«, že jsem údajně rozbila rodinu. (To mi připomíná fakta o tom, za jakých okolností začal vztah D. Patrasové, její první těhotenství a souběžně s tím ukončení Felixovo prvního manželství...) Dlouhou dobu jsem naivně věřila ve změnu a pravdu. Nestalo se tak a já volím jinou cestu, kdy Felix přezevše zůstává navždy součástí mého života, nyní však ve vztahu přátelském. Závěrem použiji sloku z Felixovo oblíbené lidové písně – Za tú horů za vysoků Ťažké, ťažké rozlúčení, keď sme spolem naučení. Felixi ❤, děkuji za pozornost a mějte se všichni fajn...

Patrasová slaví 65: Čas nechávám plynout, vím, že ho nezastavím

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
18. 5. 2021 • 01:35

NO FUJ ! GELEMOVÁ! (N )
U mě body nezískáš
Zmínka o prvním manželství Slováčka je vůči Patrasové hnusný.Manželství Slováčka nefungovalo.Byli rozešlí. Takže si namluvil Dagmar o 12 let mladší, která na Julii i pro něj vydělala balík a slušně vychovala děti. . Jenže před 7 lety koupil byt o 40 let mladší štět-ce co přišla jako ficka z lékárny dobýt Prahu a " umělecký svět".Kdyby teď začal kalkulovat co do štět-ky nacpal a co z toho měl , musel by chodit kanálama po zbytek života! 7 let štět-ce dohazoval kunčafty na ty její mazanice /a že mazanice to jsou ví, není blbej/ a konečně dohodil i práci na Hradě.
Hňupka- ficka z lékárny se stala umělkyní a produkční a urvala i byt v Garden Towers ( žádná sláva tehdy za 6,5 mil) ), ale sama by si na něj nevydělala.

Milá zlatá Gelemová,
jestli se Patrasová léčí nebo ne tobě musí být jedno ! A sprosté urážky a neumělé malůvky jsi prezentovala o Patrasové TY , nikoli ona!
Toto tykání volím vždy k lidem low cost level .A ta z tebe čiší!

Kristepane, štět-ka jak vyšitá a ona bude ještě moralizovat
Říkala jsem , že jen se dostane do party mladších a jiných na Hradě, sekne s dědkem a jde si za svým.Vydělala na něm už dost a styky se cení, protože už napořád je to ta OD SLOVÁČKA.

Dianthos
17. 5. 2021 • 17:05

Na Felixovy narozeniny chtěli společně něco oznámit. Rozchod těžko. Takže ho nejspíš tlačila do rozvodu a dítěte a Felix vycouval. Pokud se za sedm let nerozvedl, ani nerozhoupal k dítěti, zato oslavil v dubnu narozeniny své manželky v rodinném kruhu, tak dal jasně najevo, o čem jeho vztah ke Gelemové je. Není holt druhý Gott. Nikdy by jí nezabezpečil, jenom by mu posloužila do hrobu a zůstala bezdětná. Zviditelnil jí, vydržoval sedm let, tak to třeba nějak zúročí. Ne vždy je zlatokopka úspěšná na celé čáře.

lotta
17. 5. 2021 • 09:14

Slečna si uvědomila, že by ji čekal už jen život se starcem plným nemocí a potřebou stále se stupňující péče.

adam.jacques
17. 5. 2021 • 08:50

No to jsem zvědav, kdo po Felixovi vleze na Gelemovou. Už jen z té představy se mi zvedá kufr!

begonie
17. 5. 2021 • 08:08

Asi nikdo nepochybuje o tom, že Patrasovou alkohol semlel - pak zveřejňuje tlachy o normálním manželském životě s Felixem, o miláčkovi Vitovi, který se kdysi z dávného přátelství uvolil k procházce Prahou a fotografy za zády (kdysi jsem viděla foto, jak drží malou Aničku v náručí). Vito už dal dávno Patrasové dávno najevo, že o žádný vztah s ní nestojí, ale ona o něm stále bájí jako o milenci Je to kapitola sama o sobě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.