Felixova návštěva utajeného domu Gelemové: Je to FAKT rozchod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Felixova návštěva utajeného domu Gelemové: Je to FAKT rozchod?

Podivné uspořádání Slováčka a Gelemové po rozchodu: Utajené hnízdečko! A jen kousek od Dády
Podivné uspořádání Slováčka a Gelemové po rozchodu: Utajené hnízdečko! A jen kousek od Dády (Marek Pátek, archiv)

Mezi hudebníkem Felixem Slováčkem (78) a malířkou Lucií Gelemovou (38) došlo k rozchodu, kdyby ale nyní již bývalá partnerka Slováčka nevydala oficiální prohlášení k celé situaci, těžko by se dala tato skutečnost brát jako definitivní konec vztahu.

Přestože již Slováček s o 40 let mladší partnerkou Lucií Gelemovou pár netvoří, rozchod zatím probíhá klidně. Felix po příletu z Jerevanu bez problému přijel do domu, od kterého má stále klíče. O této adrese ale v oficiálním prohlášení nepadlo ani slovo.

Jak se měly události vyvíjet, přitom Lucie jasně nastínila. „Felix má v plánu přestěhovat se do domu ke svému synovi,“ zmínila mimo jiné ve svém prohlášení. „Toužím po rodině, životě v rodných jižních Čechách na venkově,“ zněl jeden z hlavních důvodů rozchodu. Byt, do něhož si Felix přijel pro věci, se však nachází v Malešicích, kam se patrně Gelemová přestěhovala ze žižkovského bytu, jak uvedl deník Blesk. Jižní Čechy tak na programu dne zřejmě ještě nejsou.

Prodal Horna babičce o dům? A Felix bez milenky: S Dádou nemá smysl válčit!

Video se připravuje ...

Malešická vila se navíc nachází pár kilometrů od Slováčkovy vily, kterou obývá Dagmar Patrasová (65). Felixovy kroky po návratu do Čech ale přesto vedly do Malešic. Je tedy vše definitivní?

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 5. 2021 • 00:23

Takže Gelemová stihla prodat malý byt v Garden Towers , který jí koupil a žije ve vile? Je ta vila její, nebo tam koupila byt?
O čem to vlastně je ten článek? Nakonec Gelemka dopadne , jak blbka od Menzela. Trubec Slováček bude přítelem různých dětiček, ale tatínkové budou z Prahy, ne z Budějovic, kde by po ní chcípnul pes ,Ta se přece z Prahy nehne.Hm, hm - Malešice, to to chytla!
Bóže , je otřesný , anomální a pro mě společensky nepřijatelný, když mladá žena a sotva pajdající dědkové přijdou do společ­nosti­.Pří­šerným způsobem svou volbu starého Vávry vysvětlovala i režis. Zemanová. Ona , že prej si stejně každá holka najde starého pána, protože potřebuje být opečovávaná a že holka je v tom obecně nedospělá. Na to já říkám, větší kecy jsem neslyšela! .Zdravá ženská hledá sobě rovného partnera , nikoli prostatického trubce , v jehož slávě se koupá .
Tyhle vztahy proti přírodě mi přijdou odpudivý

blankaflexi
24. 5. 2021 • 16:48

Vůbec se nedivím,že se jede ,,osvěžit,, k Lucii,úplně vedle ní omládl,škoda,že vztah částečně ukončili, však přátelství je taky ceněné! A ta jeho bývalá stará opuchlina s prasečíma očkama je doslova nechutná !! Syn zdědil prasečí škaredé oči po matce,
hlavně pořád za každé situace drží v rukách nástroj a kopíruje svého otce,ovšem talentem na něj NIKDY nebude mít,je to nula!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.