Felixova návštěva utajeného domu Gelemové: Je to FAKT rozchod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Felixova návštěva utajeného domu Gelemové: Je to FAKT rozchod?

Mezi hudebníkem Felixem Slováčkem (78) a malířkou Lucií Gelemovou (38) došlo k rozchodu, kdyby ale nyní již bývalá partnerka Slováčka nevydala oficiální prohlášení k celé situaci, těžko by se dala tato skutečnost brát jako definitivní konec vztahu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
25. 05. 2021 00:23

Takže Gelemová stihla prodat malý byt v Garden Towers , který jí koupil a žije ve vile? Je ta vila její, nebo tam koupila byt?
O čem to vlastně je ten článek? Nakonec Gelemka dopadne , jak blbka od Menzela. Trubec Slováček bude přítelem různých dětiček, ale tatínkové budou z Prahy, ne z Budějovic, kde by po ní chcípnul pes ,Ta se přece z Prahy nehne.Hm, hm - Malešice, to to chytla!
Bóže , je otřesný , anomální a pro mě společensky nepřijatelný, když mladá žena a sotva pajdající dědkové přijdou do společ­nosti­.Pří­šerným způsobem svou volbu starého Vávry vysvětlovala i režis. Zemanová. Ona , že prej si stejně každá holka najde starého pána, protože potřebuje být opečovávaná a že holka je v tom obecně nedospělá. Na to já říkám, větší kecy jsem neslyšela! .Zdravá ženská hledá sobě rovného partnera , nikoli prostatického trubce , v jehož slávě se koupá .
Tyhle vztahy proti přírodě mi přijdou odpudivý

blankaflexi
24. 05. 2021 16:48

Vůbec se nedivím,že se jede ,,osvěžit,, k Lucii,úplně vedle ní omládl,škoda,že vztah částečně ukončili, však přátelství je taky ceněné! A ta jeho bývalá stará opuchlina s prasečíma očkama je doslova nechutná !! Syn zdědil prasečí škaredé oči po matce,
hlavně pořád za každé situace drží v rukách nástroj a kopíruje svého otce,ovšem talentem na něj NIKDY nebude mít,je to nula!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.