Patrasová vrací úder Gelemové: SAKRA SILNÁ KÁVA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Patrasová vrací úder Gelemové: SAKRA SILNÁ KÁVA!

Felix Slováček, Dáda Patrasová, Lucie Gelemová
Felix Slováček, Dáda Patrasová, Lucie Gelemová (archiv Blesk)

Bývalá milenka Felixe Slováčka (77) ve svém prohlášení Dádu Patrasovou (65) nařkla z toho, že jí dělala ze života peklo. Jenže právoplatná manželka saxofonisty se domnívá, že si Lucie Gelemová (38) události dotvářela tak nějak po svém. A že mnoho z toho, co bylo řečeno, není ani v nejmenším pravda.

Pořád je to bývalá milenka ženatého člověka a nemůže se chovat, jako že byli ve svazku, je to pouhá bývalá milenka. Ona samozřejmě chtěla svatbu, a přestože si přát mohla cokoliv, v manželství musí být dva,“ řekla Expresu Patrasová, která naznačuje, že si Gelemová budoucnost malovala na růžovo, aniž by tomu odpovídala realita. Ani s rozchodem to údajně nebylo nejspíš tak, jak Felixova „bývalka“ tvrdí.

„On mi to naznačoval. Řekl mi: ‚Uvidíš v létě, počkej do léta.‘ On by si přál, aby si někoho našla a odešla. Nevím, jestli je tam nějaké vydírání z její strany. Nemůžu nic takového říct. Vzhledem k minulým situacím možná ano,“ dodala Patrasová, která manželovo soukromí nechtěla až tak úplně rozpitvávat. Pak ale několik vět přece jen dodala.

Stašová je v nemocnici na kapačkách! A Gelemová se drsně pustila do Patrasové!

Video se připravuje ...

Nebezpečí pro rodinu

„Údajně se s ní chtěl rozejít a ona ho vydírala, ale nechci do toho být zatažena, ona je totiž nevyzpytatelná a mohla by ubližovat mé rodině a to já nechci,“  řekla herečka dle Expresu, proč raději Slováček odcestoval do Arménie. „Chtěl odtud vypadnout, nátlak z druhé strany pro něj musel být stresující. Myslím si, že se on rozešel s ní, pořád čekal, až si někoho najde. Na tuhle udičku se ale už nikdo nechytí,“ domnívá se Dáda.

Sama ale zatím nemá jasno, jestli se dají dohromady jako manželé. Se vším všudy. „Jsem Býk, já mám svou hrdost, mě to jeho i její chování uráží. Vše to zoufalství, které jsem v prvních letech cítila, jsem nechala za sebou a nechávám tomu volný průběh,“ přiznala Patrasová, která dodala, že ani Anička a Felix Lucii nemohli vystát. „První tři roky manželovi vztah rozmlouvali a pak to vzdali. Felix mi dneska napsal: ‚No tak hurá!‘ Oni to přivítají, odmítli se s ní jakkoliv setkat, manžel je chtěl dát dohromady, ale oba řekli ne,“ uzavřela Patrasová.

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
avina
26. 5. 2021 • 11:48

Dáda se chlubí milencem a zároveň si přivlastňuje Felixe. Je trapná, věčně v lihu, věčně v tisku....Stejně se chová i jejich dcera.Trapné.Felix dceři koupil velký byt a ona schvaluje milence mámy?

marsa
21. 5. 2021 • 07:46

No máte pravdu,že Slováček má také velký podíl viny na tom,že opustil první rodinu,ale vinu nesou oba,ona věděla,že je ženatý a má děcko..no a k tomu jak nazýváte p.Ge­lemo­vou.­..vez­měte si,že kdysi tak mohl někdo nazývat i p.Patrasovou,když se s ním začala tahat...no a to že pije a neumí s grácií stárnout,to je kapitola sama pro sebe..divím se opravdu hodně,že ty děti při ní stojí.....a to jsem jí za mlada měla ráda,ale v posledních letech,a to ještě o p.Gelemové nebylo vidu,slechu,se chová jako blbka,v každém rozhovoru,na každé akci se sklenicí v ruce a kroutí to hubou jak postižená..za mne dáma je paní Frei­mano­vá,Pre­isso­vá,Jan­žuro­vá,Hla­váčo­vá,Te­reza Brodská..ty starnou s grácií a bez afér

-bello-
21. 5. 2021 • 01:30

marsa
stejným metrem to asi nepůjde!Nikdo není dvojník druhého.Já vím, že Slováček od 1. ženy utekl a za mlada že byla , dle vyprávění u nás v rodině, Patraska nafoukanej spratek. Ona vydělávala víc, jak Slováček v orchestru Gotta a byla hodně rodinný typ. Slováčka neodtáhla.Je zajímavé , že se vždycky ženský vrhnou na ženskou, místo na toho svýho chlapa, který jim zdrhnul! A vždycky najednou drží pohromadě a mávají argumentem dětí . Mně to přijde jak vesnická přetahovaná ! .To si musí vyřídit s tím chlapem. Proč by Patraska, dle Vás měla za to do smrti trpět, že on zdrhnul k ní od jiné?! I tak Slováček Patrasové zahejbal od prvního dne a víme doma, kolik toho probrečela a kdy začala pít.Pije léta a od alkoholik aje jediná cesta , a to utéct! Ale je děsně nefér od Slováčka, že ji vyměnil za takové vyčůrané a tupé koště !Kdyby za chytrou ženskou, ale tohle?!Tohle zboží je pro Patrasovou extra ponižující!

stoura
20. 5. 2021 • 17:55

Jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet!!

-bello-
20. 5. 2021 • 11:57

Ty malůvky ?
dala jsem si tu práci a kousek vygo­oglo­vala­.Gele­mová "malovala " Patrasovou s lejnem na hlavě - viz, ale i jiné obr. byly a ty jsem nenašla.A to chtěl tlačit Slováček do přátelství s ní i svoje děti.Pár facek měla Gelemová dostat a distanc.Je to magor. A mstivej magor k tomu! Navíc neustojím , že tohle zboží je teď produkční u památkářů na Hradě. Nechala bych ji živit se "malováním" , ne ?
http­s://ww­w.bl­esk.cz­/gale­rie/c­elebri­ty-ceske-celebrity/499982/po-utoku-na-patrasovou-varuji-odbornici-slovacka-milenka-je-agresivni-sociopat?foto=1

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.